Un italian de 72 de ani a jefuit un oficiu poștal pentru iubita româncă de 24 de ani

Un italian de 72 de ani a jefuit oficiul poștal din Ponteranica, provincia Bergamo, de dragul iubitei sale românce, Claudia, în vârstă de 24 de ani. Evenimentul s-a petrecut în 2017, bărbatul folosind în timpul jafului un pistol Dillinger de jucărie, relatează ziarul italian Il Giorno.

Pentru faptele comise, Vincenzo Santisi, originar din Calabria, dar care a trăit mai mult în zona provinciei Milano, a primit o pedeapsă de patru ani. Se pare că acesta care nu era chiar un cetățean model, având deja cazierul pătat.

Infractorul a stat o perioadă la închisoare, iar acum se află în arest domiciliar, în Calabria. Problemele italianului cu legea sunt departe de a se fi terminat, deoarece de curând a fost denunțat pentru hărțuire, acuzația venind din partea aceleiași românce, Claudia, fosta sa iubită.

„Nu i-a lipsit nimic niciodată și am încercat să o ajut să își găsească un loc de muncă”, a declarat ieri amorezul italian de 72 de ani, la ieșirea din tribunal unde se afla cu avocata sa, Elena Gambirasio.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!