Un italian de 72 de ani a jefuit un oficiu poștal pentru iubita româncă de 24 de ani

Un italian de 72 de ani a jefuit oficiul poștal din Ponteranica, provincia Bergamo, de dragul iubitei sale românce, Claudia, în vârstă de 24 de ani. Evenimentul s-a petrecut în 2017, bărbatul folosind în timpul jafului un pistol Dillinger de jucărie, relatează ziarul italian Il Giorno.

Pentru faptele comise, Vincenzo Santisi, originar din Calabria, dar care a trăit mai mult în zona provinciei Milano, a primit o pedeapsă de patru ani. Se pare că acesta care nu era chiar un cetățean model, având deja cazierul pătat.

Infractorul a stat o perioadă la închisoare, iar acum se află în arest domiciliar, în Calabria. Problemele italianului cu legea sunt departe de a se fi terminat, deoarece de curând a fost denunțat pentru hărțuire, acuzația venind din partea aceleiași românce, Claudia, fosta sa iubită.

„Nu i-a lipsit nimic niciodată și am încercat să o ajut să își găsească un loc de muncă”, a declarat ieri amorezul italian de 72 de ani, la ieșirea din tribunal unde se afla cu avocata sa, Elena Gambirasio.

Distribuie acest articol