Italian dispărut după ce badanta l-a scăpat de sub observație. Are probleme de sănătate mintală

Un pensionar italian în vârstă de 70 de ani, cu probleme se sănătate mintală, a dispărut duminică, 19 iunie, la San Mauro Torinese, o comună din provincia Torino, după ce îngrijitoarea care îl asista a lăsat din greșeală ușa deschisă, informează La Stampa.

Ore de panică pentru rudele lui Mario Sisti,care au anunțat dispariția acestuia și au făcut un apel la toți cei care l-au văzut să sune la carabinieri. Bărbatul poartă o bluză de trening albă, pantaloni scurți de culoare verde-militar și o șapcă albastră.

A găsit ușa apartamentului său de pe via Torino, nr. 158, lăsată întredeschisă de îngrijitoare, a ieșit și nimeni nu mai știe nimic de el. Mario suferă de demență senilă, de aceea membrii familiei sunt extrem de îngrijorați.

Fiul său, Simone, a semnalat dispariția tatălui său: „Am căutat deja în zona Sassi din Torino, apoi am parcurs traseul autobuzului 61, în cazul în care tatăl meu a urcat în acest autobuz și a coborât pe traseu. M-am dus să-l caut și la spitalul Molinette, unde a murit mama, în decembrie. Toate sunt locuri care i-ar putea aminti tatălui meu ceva”.

Carabinierii din San Mauro și din Chivasso continuă căutările. Cine l-a văzut pe Mario Sisti este rugat să sune la 112.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI