Dispariția misterioasă a unui italian căsătorit cu badanta sa. „Ea îl controla cu o mână de fier”

Un bărbat italian în vârstă de 67 de ani este dat dispărut după ce s-a căsătorit cu îngrijitoarea sa ucraineancă și a plecat împreună cu ea în țara de origine a femeii.

Renato Ronzoni dispăruse brusc din La Spezia în timpul carantinei. Îngrijitoarea sa, Natalia, declarase atunci că l-a dus în Ucraina pentru a-i refăcea dinții, dar odată ajunși acolo cei doi s-au căsătorit.

La întoarcere, bărbatul a întrerupt relațiile cu rudele sale și în aprilie 2022, cuplul a plecat din nou, fără a lăsa vreun indiciu despre destinația spre care s-au îndreptat.

Întrebarea care îi frământă pe rudele bărbatului de 67 de ani este legată de faptul că Renato Ronzoni are un deficit mental și chiar are un administrator de sprijin: „Ce s-a întâmplat cu adevărat? A vrut el să se căsătorească sau a fost forțat?”

Fratele și sora bărbatului dispărut au apelat la emisiunea „Chi l’ha visto?” (Cine l-a văzut?).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
chi l ha visto-13
Sora și fratele bărbatului italian dat dispărut

Sora lui Renato povestește: „Renato a fost mereu bun, foarte generos, apoi de la vârsta de 20-25 de ani a început să aibă nevoie de protecție, trebuie să ia medicamente pentru crizele de epilepsie”.

„Fratele meu nu a avut niciodată o iubită”, spune sora. Acum doi ani, a întâlnit-o însă pe Natalia, îngrijitoarea mătușii sale.

După ce mătușa a murit, badanta s-a mutat în casa lui Renato, iar frații lui afirmă că bărbatul nu a vorbit niciodată despre intenția de a se căsători cu ea. În schimb, a rupt toate legăturile cu familia: „Ea îl controla cu o mână de fier și el o asculta”, spun frații.

În aprilie 2022, în plină izbucnire a războiului în Ucraina, cei doi au plecat în Zaporizhzhia, unde femeia are o casă. Frații sunt îngrijorați, atât pentru că a plecat într-o zonă de război, cât și pentru că nu sunt siguri dacă mai trăiește. De asemenea, ei iau în considerare că, în cazul decesului său, averea ar reveni soției.

- Continuarea după publicitate - zandra.ro%20

O prietenă de-ale Nataliei a spus despre relația celor doi: „Nu știu dacă este îndrăgostită, dar știu că îl îngrijea și îi era drag, asta am văzut eu. Știu că dorm în camere separate, el se comportă ciudat, dar înțelege multe lucruri.”

Și totuși sora lui este foarte îngrijorată: „Dacă am avea măcar un număr de telefon la care să îl apelăm și el să ne spună: Lăsați-mă în pace, sunt bine!, l-am liniști și am fi, la rândul nostru, liniștiți. Dar trebuie să aud asta din vocea lui.”

Astfel, misterul dispariției lui Renato Ronzoni continuă, o poveste marcată de incertitudine și temeri, în mijlocul căreia se află o femeie despre care se știe prea puțin și un bărbat cu nevoi speciale, dispărut fără urmă în Ucraina. Familia și prietenii își exprimă speranța că vor avea curând vești despre soarta lui Renato și că acesta se află în siguranță, alături de soția sa, Natalia.