Italian disperat: Și-a pierdut animalul de companie, oaia Marisa. „Dacă o vedeți, anunțați-mă!

O oaie numită Marisa, a creat agitație în cartierele Centocelle și Pietralata din Roma, după ce a evadat ieri dimineață din locuința proprietarului său, un pensionar italian care o ținea în casă ca animal de companie.

„Bună, în această dimineață, în jurul orei 7:00, Marisa, oaia mea de companie, a scăpat din apartamentul din zona San Felice. Dacă o vedeți, sunați la 328 xxxxx18.
Mulțumesc, Donato”, a fost mesajul proprietarului transmis pe rețelele de socializare.

417690598_2896375860502361_667272684493751258_n
Oaia pierdută. Sursa foto: Facebook

Oaia a fost văzută rătăcind dezorientată pe străzile orașului, stârnind o serie de reacții și comentarii la postarea bărbatului.

Proprietarul său, Donato A., a semnalat dispariția animalului de companie pe grupul de Facebook „Sei di Centocelle Se”.

De atunci, numeroși locuitori au postat mesaje despre întâlnirile lor cu oaia, unii afirmând că au văzut-o pe șinele tramvaiului 14 și în Piazza Teofrasto, în timp ce alții au transmis că a fost văzută în cartierul Pietralata din capitala italiană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii locali au primit primele apeluri în jurul orei 9:15 și au efectuat verificări în Piazza Teofrasto, Via delle Gardenie și pe Via Prenestina, dar fără a găsi-o pe Marisa.

Ulterior, în jurul orei 12:00, au fost semnalate noi observații în grupul Tiburtino, unde mulți rezidenți au văzut oaia rătăcind pe străzile din cartierul Pietralata.

Polițiștii locali au reușit să o localizeze pe Marisa în Via Messi d’Oro, aproape de rezervația naturală Valle dell’Aniene, dar încercările de a o captura au eșuat, oaia fugind speriată pe un teren din apropiere, plin cu vegetație.

Reacțiile comunității online sunt împărțite

Majoritatea utilizatorilor și-au exprimat îngrijorarea și simpatia pentru soarta oaiei pierdute. Unul dintre ei a comentat: „Sărăcuța… Îmi imaginez ce frică are, singură într-o lume pe care nu o înțelege”.

Pe de altă parte, există și comentarii mai puțin sensibile, unii sugerând că oaia ar trebui căutată la restaurantele locale sau făcând glume despre gustul acesteia: „Ce frigărui delicioase ar mai ieși… Top!)

Până în prezent, Marisa rămâne de negăsit, iar comunitatea locală și proprietarul continuă să fie îngrijorați pentru siguranța ei.