Italian, impresionat de curățenia din România: „Incredibil! Aici se face curat peste curat!”

Un influencer din Italia, cunoscut sub numele de Paoletto, a provocat o avalanșă de reacții pe internet după ce a publicat pe TikTok o serie de videoclipuri care surprind curățenia exemplară din locurile publice din România.

Materialele sale video au strâns rapid foarte multe reacții din partea urmăritorilor săi, ceea ce a dus la creșterea lor virală.

Italianul a fost vizibil impresionat de nivelul de curățenie din diverse spații precum gări, centre comerciale și aeroportul din țara noastră.

În comparație cu propria sa țară, Italia, influencerul italian a subliniat diferența majoră pe care a observat-o în acest sens.

Unul dintre videoclipuri îl arată într-un centru comercial din Constanța, cu o privire uimită asupra curățeniei de acolo, inclusiv a scărilor laterale:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„În România, nu pot să cred! Uitați-vă în spatele meu. Uitați-vă ce se curăță. În Italia nu se curăță nici măcar pe jos. Uitați-vă ce se curăță, scările laterale! Nu, nu-mi vine să cred… Nu am cuvinte, suntem în centrul comercial din Constanța. Aici se curăță și scările laterale. Vă salut din România!”, a mărturisit Paoletto.

@paolettoking

#viral #funny #tiktok #happy #respect #romania

♬ suono originale – Paoletto🔥🔥🔥

Influencerul italian a continuat aventura sa prin România, înregistrând mai multe locuri publice pentru urmăritorii săi.

Într-un alt clip, Paoletto a surprins chiar și stația de tren care face legătura între București și Aeroportul „Henri Coandă”.

Italianul a fost impresionat nu numai de curățenia deja existentă, ci și de efortul de a menține spațiul într-o stare impecabilă:

„Nu pot să cred… Curăță chiar și unde e curat. E totul curat aici! Cum e posibil? Curățați chiar și unde e curat. Incredibil!”

@paolettoking

#viral #otopeniairport #funny #tiktok #happy #respect

♬ suono originale – Paoletto🔥🔥🔥

Experiența lui Paoletto în România aduce un plus de valoare perceperii țării noastre în mediul online internațional, dar și o oportunitate de reflecție asupra nivelului de curățenie din spațiile publice și importanța acesteia în societate.

Cazul său demonstrează că munca depusă pentru a menține spațiile publice curate nu este trecută cu vederea și că poate crea un puternic impact pozitiv asupra oaspeților străini.