Italian în vârstă de 80 de ani șantajat de o româncă de 34: „Sunt însărcinată, este copilul tău!”

O femeie română de 34 de ani a fost arestată În Italia, la Torino, împreună cu doi complici, pentru șantaj în dauna unui bărbat italian în vârstă de 80 de ani de la care au reușit să sustragă mai multe mii de euro, relatează repubblica.it.

„Sunt însărcinată și este fiica ta!” A fost deajuns această frază pentru bătrânul italian pensionar, căsătorit și cu familie, pentru ca lumea din jurul său să se prăbușească și să se lase manipulat și șantajat de aceea care pretindea a fi mama fiicei sale.

Bărbatul, care locuiește în localitatea Alba, în Piemonte, avea o relație ocazională cu femeia română, rezidentă la Torino și speriat ca nu cumva familia sa să ajungă la cunoștința relației dintre ei, a început să plătească, fiind convins că era însărcinată cu el și că acești bani erau singura modalitate de a cumpăra tăcerea femeii. Exasperat de insistențele româncei și de cererile ei tot mai mari de bani, italianul a decis să povestească totul acasă, soției sale, și apoi carabinierilor. Astfel, agenții companiei Alba au arestat femeia română împreună cu alte două persoane, un bărbat și o femeie, suspectate de a fi complici. Aceștia sunt acuzați pentru infracțiunea de extorcare de bani.

Bărbatul italian de 80 de ani, povestește că a cunoscut-o pe femeia română de 34, ceva ani în urmă. Se văzuseră de câteva ori, dar apoi ea începuse să îl șantajeze. Relația dintre cei doi a continuat timp de patru ani. „Sunt însărcinată cu fiica ta. Dacă nu-mi dai bani, îi spun soției tale totul”, îl amenința femeia care astăziare  doi copii. Îngrozit, italianul a plătit întotdeauna, sume de mii de euro la un moment dat, până când s-a ajuns la o cifră considerabilă.

În cele din urmă, a dezvăluit totul familiei sale. Imediat după aceea, s-a prezentat la carabinierii din Alba, care au organizat un flagrant pentru un ultim schimb de bani într-un bar din Corneliano d’Alba. Când femeia și pensionarul s-au întâlnit, carabinierii au intrat în bar, găsind femeia cu banii în mână. Aceasta a fost arestată, precum și alte două persoane care o însoțeau, una dintre ele s-a prezentat ca fiind avocatul femeii, iar a doua persoană ca fiind o rudă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI