Un italian a început să tragă focuri de armă de la balcon după ce s-a certat cu iubita sa româncă

Un bărbat italian în vârstă de 52 de ani a îngrozit locuitorii din centrul localității Nardo’, din Puglia și pe partenera sa de viață, o femeie de naționalitate română. După o ceartă cu aceasta, italianul a ieșit pe balconul casei sale de pe via Tommaseo, la câțiva metri de via Bonfante și a început să tragă focuri de armă cu pușca deținută ilegal.

Totul s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 10 august. Bărbatul, un electrician în vârstă de 52 de ani, a luat o pușcă, a ieșit pe balcon și a apăsat pe trăgaci, furios pe femeia cu care tocmai se certase, o româncă de 40 de ani. Focurile de armă s-au auzit în tot cartierul, unul din centrul localității Nardo’.

Locuitorii au sunat imediat la 113. Patrulele secției de poliție au intervenit și după ce l-au dezarmat pe bărbat, l-au arestat pentru deținere ilegală a unei arme de foc.

Pe lângă arma folosită, în mașina italianului a mai fost găsită o altă pușcă. Cele două arme, tip Breda și Beretta, aparțineau unui bărbat care a murit pe 28 iulie în timpul unui zbor din Belgia spre Nardò și făceau parte dintr-o colecție de 15 puști din care lipseau cele două. În casa electricianului au mai fost găsite și 110 cartușe.

Bărbatul a fost declarat în arest la domiciliu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI