Italian indignat de prețurile mari din România: „Ar trebui să coste totul la jumătate”

Prețurile mari din România l-au surprins pe un cetățean italian aflat în țara noastră. Bărbatul, aflat printre rafturile dintr-un supermarket, a înregistrat un video în care și-a manifestat consternarea și l-a publicat pe o rețea de socializare.

Italianul a dat ca exemplu produse precum o marcă de șampon, scutece pentru copii și unt. El este de părere că prețurile sunt mult prea mari pentru puterea de cumpărare a românilor și că totul ar trebui să coste la jumătate.

„Vă arăt prețurile din supermarketurile din România”, spune pentru început bărbatul italian, care menționează că sunt „alle stelle”, adică foarte mari.

„Șamponul de 675 ml, 10 euro, absurd! La reducere, că altfel ar costa mai mult”. A venit apoi rândul raionului de scutece pentru copii: „Scutecele pentru copii 117 lei, pampers astea de aici.”

Bărbatul își asigură urmăritorii că  „celelalte produse o să vi le arăt data viitoare”, dar mai adaugă: „Untul, 20 lei, adică 4 euro, în România, care ar trebui să coste jumătate ca în Italia!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Videoclipul a devenit viral și are sute de comentarii de la românii din țară și de peste hotare:

„Mda, acum poate înțelege toată lumea… de ce suntem nevoiți să stăm plecați peste hotare! Trist, dar adevărat!”

„România, din cauza corupției a ajuns sa fie mai scumpă decât Franța, Anglia, Elveția etc.”

„Am cheltuit 1000 în două zile și nu știu pe ce!”

„Să trăiești în România este un lux. De aia suntem toți în Italia!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la videoclipul respectiv.

@dallestalleallestelle

#fyp #viral #happy #tiktok #funny #5pasidebine

♬ suono originale – 🔥Paoletto🔥

Distribuie acest articol