Italian îndrăgostit de o româncă cu 13 ani mai mare decât el, a pătruns în locuința ei și nu voia să mai plece

O femeie româncă, în vârstă de 36 de ani, a solicitat intervenția carabinierilor din Italia în urma comportamentului agresiv din partea fostului ei partener, un tânăr italian de 23 de ani.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de vineri, 14 iunie 2024, într-o locuință situată pe va Varesina din orașul italian Milano, informează cronacaossona.com.

Femeia a cerut ajutorul autorităților după ce bărbatul, cu care a avut anterior o relație, a reușit să intre în locuința ei și a refuzat să plece, în ciuda numeroaselor cereri ale victimei.

Carabinierii, odată ajunși la fața locului, au constatat o serie lungă de acte persecutorii din partea tânărului italian asupra conaționalei noastre.

Acestea includeau frecvente pândiri în apropierea locuinței și mesaje obsesive, toate având scopul de a încerca să refacă o relație pe care femeia nu o mai dorea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După evaluarea situației și audierea celor implicați, Carabinierii l-au reținut pe tânărul de 23 de ani și l-au condus la secție pentru verificări suplimentare.

În urma acestor investigații, bărbatul a fost arestat sub acuzația de acte persecutorii, mai precizează sursa citată.