Italian înșelat cu 10.000 de euro de o româncă. Femeia i-a promis că-i va aduce o soție din România

„Ești atât de frumos, de ce nu ai o soție? Pentru câțiva bănuți, dacă vrei, îți găsesc eu una.” Cu această falsă promisiune o româncă a reușit să obțină aproape 10.000 de euro de la un italian din Modena, în vârstă de 55 de ani, care suferă de ani de zile de o boală mintală.

Femeia, în vârstă de 66 de ani și fiul ei, de 40, au ajuns în fața judecătorului sub acuzația de eludare a incapacității, informează Il Resto del Carlino. Joi, 26 mai, în sala de judecată a fost audiat bărbatul italian care de fapt a confirmat plângerea semnată după ce și-a văzut contul bancar golit, în speranța de a-și întâlni mireasa promisă și de a se căsători”.

Potrivit acuzațiilor, italianul a fost abordat de româncă în momentul în care ieșea dintr-o clinică de psihiatrie. „Cineva așa de chipeș ca tine fără soție?”, s-a mirat femeia. „Pentru o sută de euro îți aduc eu una.” Acuzata i-a arătat victimei și o fotografie a presupusei viitoare soții.

„Pentru a veni în Italia din România, însă, e nevoie de bani” – a insistat femeia care, de-a lungul timpului, ar fi reușit să obțină uriașa sumă de 10.000 de euro de la bărbatul care tot spera să poată întâlni femeia care îi va deveni soție.

Sora italianului înșelat și-a dat seama de ceea ce se întâmplă și a depus o plângere la carabinieri. Ea a observat de-a lungul timpului retragerile de bani din contul fratelui său, pe care îl ținea sub observație din cauza problemelor psihice pe care le avea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ancheta care a avut loc, autoritățile l-au trimis în judecată și pe fiul româncei care ar fi încasat un cec semnat de italian pe numele mamei sale.