Italian înșelat de nevastă, i-a cerut bani amantului ca despăgubire pentru că a aflat tot orașul

Un agricultor în vârstă de 43 de ani din localitatea Pofi, provincia italiană Frosinone din Lazio, este protagonistul unui caz neobișnuit, ajuns acum în atenția justiției.

După ce a descoperit infidelitatea soției sale, bărbatul a încercat să obțină despăgubiri (neoficiale) de la amantul ei, un bărbat în vârstă de 40 de ani, căsătorit și acesta la rândul său.

Incidentul s-a petrecut cu câteva luni în urmă, conform celor relatate de ziarul Il Messaggero.

Victima adulterului, în loc să ceară divorțul sau să reacționeze violent, a ales să solicite bani de la amantul soției sale, ca reparație pentru suferința îndurată.

Fără a stabili o sumă precisă, agricultorul a mizat pe generozitatea bărbatului, cunoscut pentru situația sa financiară avantajoasă, luând în considerare și faptul că această infidelitate a devenit publică în oraș, lăsându-l pe soț umilit și rănit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Descoperirea adulterului a avut loc datorită unui vecin, care a observat-o pe soția agricultorului în compania unui alt bărbat la un restaurant.

Amintindu-și că soția sa participa la lecții de dans de două ori pe săptămână, agricultorul a început să o urmărească, obținând astfel dovezi concludente ale trădării.

După ce i-a fotografiat cei doi amanți, el a confruntat rivalul și i-a cerut o sumă mare de bani ca despăgubire.

În fața refuzului amantului de a plăti, agricultorul a trecut la planul „B”, trimițând soției angajatului dovada trădării.

Acest lucru a determinat-o pe femeie să-și dea afară soțul din casă și să confrunte soția agricultorului, acuzând-o de comportament imoral.

Finalul acestei povești a fost neașteptat: agricultorul a fost denunțat la autorități pentru tentativă de șantaj și răzbunare prin distribuirea fotografiilor indecente cu cei doi amanți.

Recent, Parchetul din Frosinone a încheiat investigațiile, iar avocatul agricultorului are acum douăzeci de zile la dispoziție pentru a prezenta apărarea.

Inculpatul susține că intenția sa nu a fost de a șantaja, ci de a căuta dreptate pentru daunele suferite.