Un italian înșelat de o româncă mai tânără decât el cu 29 de ani riscă să meargă la închisoare

Un bărbat italian în vârstă de 68 de ani riscă să fie condamnat la doi ani de închisoare, deoarece este acuzat de Parchetul din Perugia (Umbria) de rele tratamente aplicate în familie, după ce și-a insultat de mai multe ori soția de naționalitate română în vârstă de 39 de ani.

Deși era conștient că s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 29 de ani decât el, inculpatul a descoperit că soția îl înșală cu alt bărbat. După o primă despărțire, cuplul a ajuns într-un final la reconciliere, dar femeia a continuat să aibă o altă relație.

Obsedat de gelozie, soțul încornorat a angajat o agenție de detectivi particulari pentru a verifica fidelitatea soției, dar a descoperit că femeia îl înșela din nou. Din momentul aflării adevărului au început insultele și jignirile care au determinat-o pe femeie să depună plângere.

Bărbatul ar fi insultat-o ​​de mai multe ori, conform plângerilor conaționalei noastre care și-a acuzat soțul că a folosit tot felul de termeni nepotriviți și jignitori în timpul certurilor pe care le-a avut aproape zilnic cu el.

Femeia, care a devenit parte civilă prin intermediul avocatului Giuseppe Sereni, acum fostă soție după sentința de divorț, nu l-a denunțat însă nici în plângere și nici în fața judecătorului de agresiuni fizice și abuzuri, ci numai de hărțuire verbală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Astfel, fostul soț italian este judecat pentru rele tratamente în familie. El riscă o pedeapsă de doi ani de închisoare, atât cât a cerut procurorul la ultima înfățișare. Aceasta ar fi pedeapsa minimă cerută pentru acest tip de infracțiune.

Parchetul a recunoscut circumstanțele atenuante generice, grație reconstituirii apărării inculpatului, reprezentat de avocata Giovanna Mirella Anania care a cerut achitarea.

Fostul cuplu are un fiu. În prezent, femeia stă cu un alt bărbat, cu care a avut ultima relație, și cu care are doi copii. Judecătorul a amânat până pe 25 mai audierea pentru răspunsurile părților și pronunțarea sentinței.

@rotalianul