Italian păcălit de o româncă mai tânără cu 54 de ani. I-a luat toți banii și l-a lăsat să doarmă în mașină

Mirela, o româncă din Italia în vârstă de 34 de ani, a fost vizitată recent de reporterii emisiunii Le Iene, difuzată pe canalul de televiziune Italia 1, care au scos la iveală un caz tulburător de înșelăciune și abandon, avându-l ca protagonist pe Pellegrino, un pensionar italian de 88 de ani, din Bologna, regiunea Emilia-Romagna.

Pellegrino a fost victima unei înșelătorii de durată, ajungând să trăiască în mașină după ce a fost părăsit de Mirela.

„Ne-am cunoscut la o sală de dans, apoi am mers la cinema, am făcut excursii împreună și tot așa…”, a povestit italianul despre începuturile relației cu românca mult mai tânără ca el.

Pe parcursul a 10 ani, românca i-ar fi luat toți banii pe care îi avea, apoi l-a abandonat complet

Valentina Valentini, proprietara unei pensiuni din Ravenna, unde pensionarul italian a locuit temporar, a făcut cunoscut cazul și a cerut ajutorul jurnaliștilor de la binecunoscuta emisiune Le Iene.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mirela, pe care pensionarul o considera ca fiind soția lui, era de fapt căsătorită cu un bărbat din Kosovo.

Pellegrino, văduv, i-a oferit femeii sume importante de bani, crezând că o ajută. Mai mult, cardul bărbatului i-l luase Mirela, care avea și o procură prin care i se recunoștea dreptul de a face operațiuni bancare în contul pensionarului.

photo_2024-01-21_18-10-02
Mirela și Pellegrino. Captură video Le Iene

„A început să vorbească de soția lui, despre care am descoperit însă că nu era soția lui, spunând că i-a dat foarte mulți bani acestei femei pentru că a avut nevoie urgent de un transplant de ficat și ar fi murit dacă nu ar fi făcut această operație”, le-a povestit Valentina celor de la Le Iene.

Italianul i-ar fi dat româncei toți banii din pensia sa lunară de 1.200 de euro, precum și toate economiile sale, pentru diverse pretexte: transplantul de ficat care ar fi costat 25.000 de euro, operația mamei care era foarte bolnavă și pe care banii italianului au salvat-o de la moarte, achiziția unei case în România sau reparații auto pentru rudele femeii.

Mai mult, românca l-a determinat pe bătrân să-și vândă locuința și un garaj, banii fiind folosiți, chipurile, pentru achiziția unei case pe litoralul din Ravenna.

În așteptarea noii locuințe, Pellegrino s-a cazat la pensiunea Valentinei, dar, după luni de zile fără nicio veste de la Mirela despre noua casă, a ajuns să trăiască în mașină.

„Eu cred că el continuă să-i dea bani acestei femei”, a spus Valentina, deși pensionarul a negat categoric acest lucru.

photo_2024-01-21_18-08-41
Pellegrino, când dormea în mașină. Captură video Le Iene

Reporterii emisiunii au întâlnit-o pe Mirela, care a refuzat să ofere explicații și a devenit agresivă

În ciuda întrebărilor insistente ale jurnaliștilor despre presupusul transplant de ficat și despre banii luați de la Pellegrino, Mirela a negat orice responsabilitate, devenind violentă și adresând injurii.

Reporter: „Tu știi că Pellegrino trăiește într-o mașină, disperat, singur?”

Mirela: „Nu mă f**e grija! Trebuie să plec acasă.”

Reporter: „Când ai făcut transplantul ăsta de ficat, Mirela?”

Mirela: „Du-te dracu’, du-te!”

Pellegrino a mărturisit că nu a denunțat-o pe Mirela la carabinieri, recunoscând cu disperare și sinceritate că a fost un fraier: „Ce să fac acum, să mă omor?”, l-a întrebat el pe reporter.

Din fericire, după intervenția reporterilor, serviciile sociale din Ravenna l-au ajutat pe bătrân să găsească o locuință provizorie. Cu toate acestea, soarta banilor săi rămâne incertă. Video mai jos.

@rotalianulO româncă din Italia este acuzată că a înșelat un pensionar italian de toți banii pe care-i avea, apoi l-a abandonat complet. Bătrânul, în vârstă de 88 de ani, a ajuns apoi să trăiască în mașină. Reporterii de la Le Iene au intervenit pentru a sta de vorbă cu românca, dar aceasta i-a scuipat și înjurat.

♬ sunet original – Rotalianul