Mințit de o mamă româncă, un italian i-a dat 50.000 de euro de cheltuială pentru copilul care nu era al lui

O tânără mamă româncă în vârstă de 30 de ani se va prezenta în fața judecătorilor pentru a răspunde în urma acuzației de fraudă agravată. Femeia ar fi convins în mod greșit un italian de la Vicenza, în vârstă de 36 de ani, cu care a avut o relație, că acel copil pe care l-a născut este fiul său.

Bărbatul italian a crezut că românca l-a făcut tată, el a și închiriat un apartament pentru mămică și copilul ei iar când femeia a decis să se întoarcă definitiv acasă, în România, italianul i-a trimis sume mari de bani, aproximativ 50.000 de euro, pentru toate cheltuielile necesare.

De fapt, presupusul tătic copilașul respectiv l-a văzut doar de câteva ori. Abia mai târziu, alertat de unele dubii și cu ajutorul unui detectiv particular, el a descoperit că de fapt tânăra română era căsătorită de mai mult timp în România și că acel copil era fiul soțului ei.

Bărbatul italian a depus plângere la autorități iar femeie română este chemată în judecată pentru fraudă agravată, informează Il Giornale di Vicenza.

@rotalianul