Italian pozitiv la COVID-19 fuge din carantină pentru a-și vizita amanta. Ea îl ține la ușă și cheamă carabinierii

Un bărbat italian rezident în Bologna și depistat pozitiv la COVID-19 a fost sancționat de carabinieri (și dus înapoi la soția lui) după ce a fost surprins încălcând măsura carantinei la domiciliu pentru a-și vizita amanta. Aceasta din urmă, care știa că bărbatul este infectat, a refuzat să-l primească și a chemat carabinierii.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, bărbatul trebuia să stea în carantină la domiciliu timp de minim 10 zile după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, dar nerăbdarea de a-și vedea amanta l-a făcut să nu mai țină cont nici de legi, nici de consecințe. Așa se face că femeia, care locuiește în localitatea Castel Maggiore de lângă Bologna, s-a trezit cu el la ușă, dornic să petreacă câteva momente plăcute cu ea.

Amanta, însă, știind foarte bine că bărbatul este pozitiv, l-a lăsat să aștepte la ușă și, între timp, a chemat carabinierii la fața locului. Forțele de ordine l-au găsit pe bărbat bătând cu insistență la ușa amantei pentru a fi lăsat să intre în casă și l-au sancționat, apoi l-au dus înapoi la soția lui pentru a continua perioada obligatorie de carantină.

@rotalianul