VIDEO. Un italian și-a ucis în România iubita apoi a încercat să-și ia viața

Un bărbat italian în vârstă de 73 de ani și-a împușcat iubita româncă de 43 de ani în dimineața de joi, 23 decembrie, pe o stradă din localitatea Vânju Mare, județul Mehedinți. Femeia a murit pe loc.

Conaționala noastră lucra la o firmă de pompe funebre, iar italianul a ucis-o în apropierea magazinului unde își desfășura activitatea. Femeia avea doi copii, o fată și un băiat, a declarat un martor pentru Mehedințul Meu.

După crima comisă, italianul a încercat să-și ia viața împușcându-se în abdomen, dar cel puțin până în acest moment este viața.

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți a transmis următorul comunicat:

La data de 23 decembrie 2021, ora 09:13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, precum și un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.” VIDEO aici.