VIDEO. Un italian și-a ucis în România iubita apoi a încercat să-și ia viața

Un bărbat italian în vârstă de 73 de ani și-a împușcat iubita româncă de 43 de ani în dimineața de joi, 23 decembrie, pe o stradă din localitatea Vânju Mare, județul Mehedinți. Femeia a murit pe loc.

Conaționala noastră lucra la o firmă de pompe funebre, iar italianul a ucis-o în apropierea magazinului unde își desfășura activitatea. Femeia avea doi copii, o fată și un băiat, a declarat un martor pentru Mehedințul Meu.

După crima comisă, italianul a încercat să-și ia viața împușcându-se în abdomen, dar cel puțin până în acest moment este viața.

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți a transmis următorul comunicat:

La data de 23 decembrie 2021, ora 09:13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept.

- Continuarea articolului după publicitate -

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, precum și un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.” VIDEO aici.

 

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos