Italian trimis în judecată, denunțat de concubina româncă după ce i-a ars toate hainele și a lovit-o din gelozie

Un bărbat originar din localitatea italiană Nocera Inferiore, provincia Salerno, a fost trimis în judecată de procurori în urma unei anchete care a pornit de la o plângere depusă de concubina lui pentru violență domestică și vătămare corporală din partea acestuia. Femeia, o tânără de origine română, avea parte de un tratament violent din partea bărbatului italian încă din luna iunie a anului 2017, scrie ziarul local Salerno Today.

Potritivit sursei citate, crizele de gelozie ale bărbatului italian, care de multe ori ajungeau să se termine cu violență fizică și amenințări asupra conaționalei noastre, au fost mai multe de-a lungul relației lor, dar femeia română a înțeles cât de periculos este concubinul ei abia după ce acesta din urmă i-a incendiat hainele chiar în dormitorul locuinței lor. După ce a agresat-o verbal și fizic, provocându-i răni care au avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 5 zile, italianul a luat mai multe haine care aparțineau femeii, le-a stivuit lângă pat și pur și simplu le-a dat foc.

După acest episod, tânăra de origine română a decis să-l denunțe pe concubin la autorități, explicând anchetatorilor că acesta o agresa și amenința constant încă din iunie 2017.

Sunteți victimă sau martor la scene de violență domestică?

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.