Italian, violator în serie. Viola și jefuia tinere prostituate românce. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat italian în vârstă de 42 de ani din Bracciano, o localitate la porțile Romei, a fost arestat și acuzat ca fiind un violentator în serie. Bărbatul a jefuit și violat în ultimii doi ani cel puțin trei prostituate, toate de naționalitate română, dar numărul victimelor poate fi mai mare.

Mergea cu mașina în locurile frecventate de tinerele care ofereau relații sexuale contra cost, le făcea o propunere, după care, odată ajunse în mașina lui, bărbatul italian cu inițialele N.D. le jefuia, le viola și le abandona în mediul rural, în zone izolate.

Italian violator în serie, viola și jefuia tinere prostituate românce. Foto: Tiburno TV

Italianul a mai fost implicat și judecat în trecut pentru fapte asemănătoare, dar a fost achitat. De această dată a fost arestat și dus la închisoarea Rebbibia din Roma de carabinierii de la unitatea din Campagnano.

Bărbatul se deplasa cu mașina pe străzile Romei și ale provinciei, în zonele cunoscute pentru prezența prostituatelor, îndeosebi pe via Salaria, Trigoria și Cristoforo Colombo. Mai întâi cu o mașină Smart de culoare neagră, apoi cu un Ford și în cele din urmă cu un Smart gri. Propunea fetelor să meargă acasă la dânsul pentru a întreține relații sexuale și le oferea un preț mai mare decât cel obișnuit. Victimele acceptau, dar N.D. le ducea de fapt în zone izolate, departe de oraș, unde le obliga să întrețină relații sexuale neprotejate, împotriva voinței femeilor, apoi le jefuia de bani și de telefonul celular după care le abandona pe câmp, în zone izolate.

Carabinierii au primit două plângeri împotriva bărbatului, de la două tinere românce. Prima femeie a apelat la carabinieri în ianuarie 2019, și a mers mai întâi la spitalul San Filippo Neri unde a mărturisit că a fost violată cu câteva ore înainte. Câteva zile mai târziu, în luna februarie, a sosit și cea de-a doua plângere. O altă prostituată, încurajată de prima, a decis să reclame autorităților italiene agresiunea pe care a suferit-o în 2018 în zona localității Capena. Și cea de-a doua tânără l-a recunoscut pe bărbat în fotografiile puse la dispoziție de carabinieri. Se pare că bărbatul arestat mai are la activ un alt caz din anul 2016 când a jefuit, lovit și violat o altă prostituată la Monterosi, în provincia Viterbo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agresorul a fost identificat și prins abia acum, când una dintre fete l-a văzut învârtindu-se cu mașina în zona ei și l-a fotografiat cu telefonul.

Carabinierii menționează că arestarea agresorului s-a făcut după ce s-a constatat cu probe ADN că este vinovat de faptele pentru care fetele românce îl incriminează.

Italian violator în serie, viola și jefuia tinere prostituate românce. Foto: Tiburno TV

Procuratura a extins cercetările pentru a stabili dacă mai sunt și alte posibile cazuri de violență sexuală comise de bărbat și face un apel ca eventualele victime să depună plângere împotriva sa la carabinieri. Procurorul șef Francesco Menditto de la Tribunalul din Tivoli: „Dacă mai sunt și alte victime, să vorbească!”

@rotalianul