O italiancă despre România: „Veniți să o vizitați și iarna. Este minunată!”

„Chiar și în timpul iernii puteți vizita România și este deosebit de frumoasă!”, scrie Daria Barcheri, o italiancă din Padova stabilită în țara noastră, pe pagina sa oficială de Facebook. Italianca publică o imagine cu ea la castelul Peleș din Sinaia și îndeamnă: „Vino cu mine, te voi duce pe la castele și la Brașov!”, scrie Daria care este absolventă a Universității din Padova iar în România lucrează ca ghid turistic și predă cursuri de limba italiană.

Printre comentarii se pot citi din partea utilizatorilor italieni fraze de genul: „Locuri fantastice! Am avut plăcerea de a le vizita acum doi ani în ianuarie. Bucuresti, Sinaia, Brasov, încântătoare România, chiar și iarna!!!”

Daria Barcheri s-a stabilit la București în anul 2014

„Am ales România pentru că, îmi primul rând, îmi plac românii”, declara Daria Barcheri
În al doilea rând pentru că îmi place țara, o consider splendidă în simplitatea ei, locuită de oameni simpli, care iubesc natura și încă știu să trăiască în armonie cu ea. Așa ceva nu găsești în țările mai dezvoltate. De fapt, apreciez foarte mult zonele mai puțin dezvoltate ale României, cum e Bucovina, unde mă duc des vara, când lucrez ca ghid de turism și de fiecare dată am emoții înainte de a merge acolo. Bucovina, Transilvania și Maramureșul sunt și îmi vor rămâne mereu în suflet.

Mulți mă întreabă dacă sunt îndrăgostită de un român și dacă am decis să rămân în România datorită lui. Nu știi cum se uită la mine când le spun că eu într-adevăr sunt îndrăgostită, dar… de România! Și îi asigur că alegerea mea de a emigra nu are nicio legătură cu iubirea unui bărbat. Chiar nu înțeleg de ce o persoană ar trebui să rămână doar pentru că o firmă italiană  l-atrimis aici să lucreze sau pentru că a găsit un român de iubit. Nu poate fi pur și simplu pentru că România este o țară frumoasă și în creștere economică?”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Întreaga poveste a italiencei care a ales să emigreze în țara noastră o puteți citi aici.

Anche l'inverno si può visitare la Romania ed è bellissima!!! Venite con me, vi porto ai castelli e a Brașov! Per…

Posted by Guida turistica di Bucarest e della Romania on Saturday, 12 January 2019