Italienii din Marcianese îngroziți de moartea Mihaelei, „badanta” snopită în bătaie de soțul gelos

În localitatea italiană Marcianise, din provincia Caserta, comunitatea întreagă este îngrozită și profund întristată de ceea ce i s-a putut întâmpla unei femei românce în vârstă de 40 de ani, care lucra de mai mult timp ca „badantă” în orașul respectiv. Mihaela Vizitiu era din Tecuci, județul Galați. Două săptămâni în urmă s-a învoit de la locul de muncă și a plecat în România dar nu s-a mai întors, a fost asasinată de soțul ei, care, apoi, s-a sinucis.

„Comunitatea din Marcianise este îngrozită de moartea Mihaelei Vizitiu, îngrijitoare română ce muncea în orașul nostru de mai mulți ani”, scrie teleclubitalia.it. Apoi, italienii de la sursa citată scriu: „Femeia a mers acasă, la soțul ei în vârstă de 50 de ani și la copiii de 16 și 9 ani. Dar soțul ei a ucis-o și apoi și-a luat propria viață.”

Mihaela Vizitiu a fost omorâtă în bătaie de Puiu, soțul ei, care a vrut să însceneze că femeia s-a sinucis, însă, a sfârşit prin a se spânzura chiar el de laţul din tavan. Doi copii au rămas orfani în urma acestei tragedii familiare.

Întreaga nenorocire a plecat de la o criză gelozie

Mihaela Vizitiu în urmă cu două săptămâni, a mers acasă la Tecuci pentru a participa la o nuntă. Din ziua în care a ajuns acasă viaţa femeii a devenit un calvar, Puiu o bănuia de infidelitate deşi Mihaela trimitea acasă toți banii câştigaţi. De altfel, erau principala sursă de venit pentru creşterea celor doi copii. Bărbatul, însă, era convins că îl înşeală și a bătut-o până a lăsat-o fără suflare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Apoi, a vrut să însceneze că femeia s-ar fi sinucis, aşa că a agăţat cadavrul de grinda unei magazii, dar remușcările sau teama că va fi descoperit l-au făcut să ia o altă decizie capitală: Puiu s-a spânzurat de laţul din tavan, dar nu înainte de a lăsa un bilet de adio în care şi-a explicat faptele.

Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin, care a sunat la 112.

Prietenii Mihaelei din Marcianese spun că femeia le povestise deseori despre trădările bărbatului ei de acasă, care risipea  banii câștigați de Mihaela în Italia. La Marcianise, femeia ar fi trebuit să se întoarcă pe data de 8 octombrie: își cumpărase deja biletul de întoarcere.