Italienii impresionați de inițiativa unei tinere românce. Beatrice face fitness în centrul orașului

O tânără română în vârstă de 25 de ani, Beatrice Busila, care locuiește la Conegliano, în Veneto, i-a impresionat pe italieni cu o idee care s-a bucurat de mult succes. Instructoare de fitness, românca a publicat pe profilul ei de Facebook un video în care promova mișcarea în aer liber și fitness-ul făcut chiar în centrul orașului!

„La urma urmei, de ce să faci exerciții pe banalul covor din sala de gimnastică, când te poți cățăra pe doi stâlpi de marmură care înconjoară fântâna arteziană din centrul orașului?”, se întreabă jurnaliștii italieni de la Corriere della Sera.

„Când locuiești într-un oraș așa de frumos, cum poți să nu-ți faci antrenamentele în centru? Centrul trebuie să fie viață! Acesta trebuie să fie locul unde să ne întâlnim, să ne distrăm, dar și care să ne ajute să rămânem în formă. Acesta este scopul meu!”, scrie Beatrice pe pagina de Facebook.

Beatrice este o concentrație de energie, care încearcă să o transmită și celor care o urmăresc. Web designer și instructor de fitness, tânăra română este mama unei frumoase fetițe, de care este tare mândră. „Data viitoare o aduc și pe Anastasia, micuța mea fetiță”, scrie Beatrice la video publicat pe Facebook.

O invitație, un stimulent, pentru a experimenta minunile orasului prin ochii sportului si ai fitness-ului. O inițiativă care ar putea fi aplicată cu ușurință în cât mai multe orașe italiene și nu numai.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Beatrice ne demonstrează cu măiestrie în respectivul video exercițiile care pot fi realizate în aer liber, printre monumentele și piețele din Conegliano. Un adevărat „antrenament urban” început cu alergarea pentru încălzire, urmată de exerciții care îți permit să te bucuri de frumusețile din jurul tău, menținându-te în același timp în formă. Până acum, tânăra română se bucură de un număr de peste 40.000 de fani pe rețelele de socializare.

Allenamento in Città – Conegliano

Quando vivi in una bella città, come fai a non fare alcuni allenamenti in centro? :DIl centro deve essere vita! Deve essere il luogo dove ci si incontra per divertirsi, ma anche che ci permette di restare in forma! ?Questo è il mio obiettivo! Prossima volta porto anche la mia piccola Anastasia <3➡Se siete dalle mie parti e volete fare un allenamento all'aria aperta, scrivetemi e ci organizziamo!#bbfit #conegliano #mammainforma

Gepostet von Beatrice Busila – BB Fit am Donnerstag, 4. Juli 2019