Italienii investesc în sistemul sanitar românesc. Spitalul Monza din România, specializat pe chirurgie cardiovasculară

Spitalul Monza, specializat pe chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din România, parte a gru­pu­lui „Policlinico di Monza“ din Italia, va pre­lua centrul Cardioscan din incinta Spi­talului Judeţean din Constan­ţa.

„O mare parte a pacienţilor noş­tri provenea din Constanţa, astfel în­cât decizia de a ne extinde în acest oraş a fost una firească. În viitorul apropiat, vom mai deschide şi alte centre în dife­ri­te regiuni ale ţării care au nevoie de astfel de servicii medicale“, a declarat Carmen Drăgan, preşedintele spitalului Monza din București.

Spitalul Monza a finalizat anul trecut cu afaceri de 74,3 mil. lei, iar pentru anul acesta aşteaptă o creştere de minimum 15%, potrivit ofi­cialilor spitalului, informează zf.ro

Spitalul Monza, parte din grupul „Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. „Policlinico di Monza” este un grup medical privat din Italia care a dezvoltat din 1993 până în prezent zece spitale specializate în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță.

Datorită experienței substanțiale a Grupului „Policlinico di Monza” în dezvoltarea centrelor specializate în afecțiunile inimii, Spitalul Monza din România a fost deschis, în iulie 2012, ca centru de excelență în chirurgia cardiovasculară.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe măsură ce s-au dezvoltat și alte secții, specialitățile inimii au fost integrate în Cardiac Center, singurul centru medical privat din România care cuprinde toate specialitățile inimii într-un singur loc, asigurând servicii integrate de diagnostic, tratament și reabilitare: cardiologie, cardiologie intervențională, electrofiziologie și aritmologie, chirurgie cardiovasculară și reabilitare cardiovasculară.

Date de contact:

S.C. Centrul Medical Policlinico di Monza S.R.L.
Str.Tony Bulandra, nr. 27, Sector 2, București, 021967
Tel.: +40 21 99 83
Fax: +40 31 225 25 79/80
Email: info@spitalulmonza.ro