Italienii recomandă România pe lista celor mai sigure destinații de vacanță din acest an

România se află printre primele patru destinații de vacanță considerate de italieni cele mai sigure în acest an, deoarece sunt locuri unde „ noul coronavirus aproape a dispărut”, scrie esquire.com.

„Cele mai sigure destinații de vacanță din această vară, unde Covid-19 este sub control, sunt: Grecia, Croația, România și Portugalia”, scrie sursa citată.

O listă cu destinații de vacanță ideale, spun italienii, pentru mai multe motive: sunt la o distanță relativ mică de Italia, pentru a nu fi constrânși turiștii la o călătorie prea lungă cu avionul, se află toate în Europa, asta în caz de noi restricții de deplasare în cadrul Uniunii Europene și cel mai important decât toate este că în aceste țări s-au înregistrat puține cazuri de contaminare cu Covid-19.

„Din lista noastră, România tinde să fie vizitată cel mai puțin de italieni și asta reprezintă o mare greșeală. Pentru iubitorii de munte, de mâncare bună și de orașe frumoase, România este un adevărat paradis! Iar costurile sunt absolut accesibile. În acest an ar fi bine să o vizitați, deoarece România este printre cele mai sigure țări de pe întregul continent european în ce privește pandemia de coronavirus.”