Iulian Radief se află în Italia de 11 ani dar de aproape doi ani familia sa nu mai știe nimic de el. Apelul fratelui pentru a afla dacă este bine

Iulian Radief. Poză din anul 2006

Relansăm apelul făcut către comunitatea românească din Italia de către Cristian, un bărbat român din Tulcea care își caută fratele plecat la muncă în Italia de 11 ani, pe nume Iulian Radief, dar de care nu mai știe nimic de mai bine de un an și jumătate.

„A plecat sa muncească în Italia în urmă cu 11 ani. În tot acest timp mă suna și îmi spunea că este bine. În luna mai 2016 m-a sunat de pe un alt număr spunându-mi ca și-a pierdut telefonul. Aceea a fost ultima convorbire cu el. Am încercat sa îl sun pe numerele care le aveam dar sunt închise si nu reușesc să dau de el. Vă scriu în speranța ca mă veți ajuta să aflu ca este bine”, ne comunică fratele lui Iulian.

Radief Iulian, în vârstă de 50 de ani acum, a venit în Italia în anul 2006, în localitatea Morlupo și pentru mult timp a locuit și muncit acolo dar în urmă cu circa 6-7 ani a rămas fără muncă și a decis să se mute la Roma.

De când s-a mutat la Roma a ținut legătura mai mereu cu mama și fratele său din România dar de la un timp nu a mai sunat deloc iar cei din țară nu reușesc să-l mai contacteze în niciun mod.

Contactat telefonic de redacția noastră, Cristian ne-a spus că fratele său nu mai avea niciun document asupra sa în ultimul timp, documentele sale de identitate fiind rămase la un verișor de-al lor care locuiește în Morlupo iar Iulian nu a mai trecut să le preia deși știe foarte bine unde se află.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„În ultimul an am vorbit des cu vărul meu în legatură cu Iulian și acesta nu știe nimic. L-am rugat pe vărul meu să vorbească la Carabinieri, poate îl găsesc în baza de date dar încă nu a reușit să-l găsească”, a mai adăugat Cristian.

În ultimele lor conversații avute prin telefon, Iulian le spunea fratelui său și mamei sale că primește ajutor de la o biserică românească din Roma, din păcate fără a da mai multe detalii despre această biserică. Un detaliu foarte important de știut, totuși, pentru românii din Roma care frecventează bisericile românești din capitală și care este posibil să-l cunoască pe Iulian.

Mai multe detalii despre Iulian Radief, în speranța că cineva îl poate recunoaște în baza acestor date: este născut pe data de 20 iulie 1967, deci are 50 de ani la ora actuală, este slab, are ochi căprui, păr ondulat brunet sau, posibil, cărunt dată fiind vârsta, este fumător și are o cicatrice mică la nivelul buzelor.

Iulian a lucrat în Italia mai mereu ca faianțar, punea gresie și faianță și era foarte priceput, ne spune fratele său, un alt detaliu care ar putea ajuta la recunoașterea sa.

Oricine are detalii despre Iulian Radief, l-a văzut sau îl cunoaște, este rugat să ne contacteze pe pagina noastră Facebook aici sau prin email la contact@rotalianul.com.