Jaf ca în filme într-o bancă din Italia. Jefuitorii au fugit prin conductele de canalizare

Un jaf petrecut în această dimineață de marți, 3 noiembrie 2020, la filiala Crédit Agricole din piazza Ascoli, la Milano, a pus în alertă forțele de ordine care au blocat traficul în zonă și au înconjurat banca, în speranța că vor reuși să prindă infractorii. Jefuitorii, însă, se pare că au reușit să fugă prin conductele de canalizare, scrie presa italiană.

Polițiștii interveniți la filiala Credit Agricole din Milano unde a avut loc jaful. Foto: Il Messaggero

Era circa ora 8:30 când directorul băncii și alți doi angajați au deschis filiala și tot atunci au dat buzna peste cei doi tâlhari. Infractorii se pare că au pătruns în interiorul băncii prin conductele de canalizare, făcând o gaură în paviment.

„Au intrat prin subteran. Eram trei persoane în bancă atunci când mi-am dat seama și am strigat „e un jaf”, iar o colegă a reușit să fugă. A avut loc o mică altercație, dar nu m-au lovit”, a relatat directorul filialei Crédit Agricole.

Anchetatorii sunt pe urmele infractorilor. Foto: Il Messaggero

Jefuitorii au reușit astfel să fure câteva cutii de valori, apoi au fugit prin conductele de canalizare. Zeci de polițiști au intervenit în scurt timp la fața locului și au blocat zona, încercând astfel atât să-i prindă pe infractori, cât și să protejeze trecătorii.

Până la această oră, însă, forțele de ordine nu au reușit să dea de urma celor doi jefuitori. Din fericire, niciunul din angajații băncii nu au fost răniți în timpul jafului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul