Lăcrămioara, omorâtă de un bărbat italian cu care avea o relație și cu care rămăsese gravidă

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, s-a născut în România, dar a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo. În dimineața de vineri, 22 noiembrie 2019, Lăcrămioara a fost ucisă de un bărbat italian de 51 de ani pe nume Antonino Borgia.

Ana Maria Lacrămioara di Piazza

Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanță de Giardinello, are o firmă de construcții și este însurat, dar în urmă cu un an de zile a început o relație cu tânăra de origine română. Lăcrămioara se pare că l-a înștiințat de curând pe Borgia că era gravidă, copilul fiind al bărbatului italian și i-ar fi cerut acestuia suma de 3.000 de euro, amenințând totodată că-i va spune soției lui totul despre relația lor. dacă nu-i va da banii.

Vineri dimineața, Borgia și Lăcrămioara s-au întâlnit în jurul orei 7:00 în localitatea Balestrate de unde au pornit apoi la bordul unei furgonete albe spre un șantier unde firma bărbatului italian executa unele lucrări. Odată ajunși la șantierul respectiv, cei doi au întreținut un raport sexual, apoi au început să se certe. În acel moment, bărbatul italian a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe tânăra de origine română în burtă.

Ea a încercat să fugă, dezbrăcată, dar Borgia a reușit să o prindă și a obligat-o să urce din nou în furgoneta lui. Bărbatul a promis atunci că o va duce la spital, dar pe drum cei doi au început din nou să se certe, iar el a lovit-o în cap cu un baston, apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul.

Violențele bărbatului au fost semnalate către carabinierii din Partinico de doi martori, dar Borgia a reușit să ascundă trupul neînsuflețit al tinerei de origine română pe un câmp agricol dintre Balestrate și Partinico. Carabinierii au descoperit cadavrul după câteva ore, pe care l-au găsit înfășurat într-o prelată, legat și ascuns sub niște ramuri de copaci pe un câmp agricol. Ulterior, militarii au descoperit și furgoneta în care a avut loc crima și l-au arestat pe Borgia în cursul după-amiezii de ieri, acesta fiind închis acum în penitenciarul Lorusso din Pagliarelli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Până să fie arestat, Borgia a avut timp să curețe furgoneta, să ia micul-dejun și să onoreze câteva întâlniri de lucru. După prânz, criminalul a mers chiar și la frizer. Odată arestat, bărbatul italian și-a recunoscut crima și a povestit anchetatorilor cum s-au desfășurat evenimentele și de ce a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara di Piazza.

@rotalianul