L’Aquila: îngrijitoare româncă ucisă de prietenul său care a făcut ca totul să pară un accident

Iuliana Cătălina Bucătaru, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită în comă, în data de 5 noiembrie 2017, în casa unde lucra ca îngrijitoare, într-un mic sat din localitatea Carsoli, provincia L’Aquila. Transportată de urgență la spitalul din L’Aquila, femeia a murit după două zile, în urma loviturilor pe care le-a suferit, îndeosebi în zona capului.

După o primă reconstituire s-a presupus că alunecase în timp ce spăla pe jos, dar dubiile polițiștilor prezenți la fața locului au fost confirmate ulterior de rezultatele autopsiei: rana pe care Iuliana o avea la cap și care i-a cauzat moartea nu a fost provocată de căderea de pe scări, ci de lovituri intenționate.

În urma unei anchete coordonate de procurorul din Avezzano, carabinierii din localitatea Tagliacozzo l-au arestat în această dimineață pe prietenul Iulianei, Andrei Feru, bărbat român de 52 de ani, acuzat că ar fi ucis-o pe prietena sa în urma unor certuri violente care aveau la bază gelozia.

Potrivit site-ului AbruzzoWeb.it, bărbatul ar fi condus-o pe Iuliana la casa unde aceasta lucra ca badantă și, în urma unor certuri violente care aveau la bază gelozia, a lovit-o de mai multe ori cu capul de perete apoi a lăsat-o practic în comă, la baza scărilor de lângă acel zid, încercând să facă totul să pară ca fiind un accident domestic.

Suspiciunile investigatorilor porniseră inițial de la urmele de sânge găsite pe zidul de lângă scările unde a fost găsit și trupul Iulianei. Conform medicului legist, aceste urme se aflau la o înălțime incompatibilă cu căderea pe scări a femeii românce, făcând imposibilă posibilitatea să fi avut loc un accident domestic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol