Lecce: sfârșit tragic pentru un bărbat român de 30 de ani, lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe bicicletă

Bicicleta bărbatului român decedat în tragicul accident. Sursa foto: LeccePrima.it

Un bărbat de 30 de ani, de cetățenie română, a decedat în această după-amiază de 22 decembrie 2017, după ce a fost lovit de un autoturism Kia Sportage în timp ce se deplasa pe bicicletă pe strada care duce de la localitatea Leverano spre localitatea Nardò, în provincia Lecce.

Automobilul Kia care l-a lovit pe conaționalul nostru. Sursa foto: LeccePrima.it

Tragedia a avut loc în jurul orei 17.00, când conaționalul nostru a fost lovit de autoturismul Kia care circula pe acea stradă, scrie ziarul local Lecce News24. În urma impactului, bărbatul român a fost aruncat pe asfalt iar rănile suferite se pare că i-au fost fatale. Personalul medical de pe ambulanța sosită în scurt timp la fața locului nu au mai putut face nimic pentru conaționalul nostru decât să constate decesul.

Dintr-o primă reconstituire a faptelor din partea autorităților reiese că tânărul român tocmai ar fi intrat pe strada principală, venind de pe un drum secundar de țară, când mașina Kia l-a lovit din plin.

La fața locului s-au prezentat și carabinierii care vor reconstrui dinamica accidentului cu scopul de a atribui eventuale responsabilități șoferului de la volanul mașinii implicată în tragicul accident.