Lecco: venită în vacanță la iubitul său care lucrează în Italia, femeie română ajunge la spital în stare foarte gravă după ce a fost lovită de o mașină

Locul unde a avut loc accidentul. Sursa foto: LeccoNotizie.com

Accidentul a avut loc în dimineața acestei zilei de 9 septembrie 2017, în jurul orei 9.00, când o femeie română a fost lovită de un automobil Fiat Doblò în timp ce traversa strada.

Din primele relatări reiese că femeia venise în Italia de puțin timp, pentru a petrece câteva zile cu iubitul său care este rezident în localitatea Valmadrera din provincia Lecco și ieșise să cumpere țigări de la un bar din apropierea locuinței unde aceasta stătea.

Traversând strada în dreptul benzinăriei Agip de pe via XXV Aprile din localitate, conaționala a fost lovită în plin de un autovehicul Fiat Doblò al cărui șofer a declarat că nu a văzut-o pe acesta decât în ultimul moment și nu a reușit să evite impactul.

În urma accidentului, femeia a rămas cu răni foarte grave, personalul medical de la bordul ambulanței sosite la fața locului fiind nevoit să o resusciteze iar strada fiind închisă circulației pe toată durata operațiunii de salvare a conaționalei noastre.

Personalul medical oferind primul ajutor femeii românce. Sursa foto: LeccoNotizie.com

Între timp, la locul accidentului a aterizat și un elicopter medical care a transportat-o pe femeie în cod roșu de urgență la spitalul din Lecco, unde medicii se mențin rezervați în privința stării sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa: LeccoNotizie.com