Lecco: venită în vacanță la iubitul său care lucrează în Italia, femeie română ajunge la spital în stare foarte gravă după ce a fost lovită de o mașină

Locul unde a avut loc accidentul. Sursa foto: LeccoNotizie.com

Accidentul a avut loc în dimineața acestei zilei de 9 septembrie 2017, în jurul orei 9.00, când o femeie română a fost lovită de un automobil Fiat Doblò în timp ce traversa strada.

Din primele relatări reiese că femeia venise în Italia de puțin timp, pentru a petrece câteva zile cu iubitul său care este rezident în localitatea Valmadrera din provincia Lecco și ieșise să cumpere țigări de la un bar din apropierea locuinței unde aceasta stătea.

- Continuarea articolului după publicitate -

Traversând strada în dreptul benzinăriei Agip de pe via XXV Aprile din localitate, conaționala a fost lovită în plin de un autovehicul Fiat Doblò al cărui șofer a declarat că nu a văzut-o pe acesta decât în ultimul moment și nu a reușit să evite impactul.

În urma accidentului, femeia a rămas cu răni foarte grave, personalul medical de la bordul ambulanței sosite la fața locului fiind nevoit să o resusciteze iar strada fiind închisă circulației pe toată durata operațiunii de salvare a conaționalei noastre.

Personalul medical oferind primul ajutor femeii românce. Sursa foto: LeccoNotizie.com

Între timp, la locul accidentului a aterizat și un elicopter medical care a transportat-o pe femeie în cod roșu de urgență la spitalul din Lecco, unde medicii se mențin rezervați în privința stării sale.

Sursa: LeccoNotizie.com

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos