Liliana, moartă în Italia după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. „Unii plecăm devreme, mult prea devreme din lumea asta”

O femeie româncă în vârstă de 52 de ani a decedat la Mirano, localitate de lângă Veneția, după ce a luptat cu o boală necruțătoare.

Liliana era o mamă iubitoare și o femeie extraordinară, dar o tumoare nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire.

Anunțul decesului a fost făcut de familia ei, cu o tristețe profundă pentru această pierdere subită.

Conform publicației La Nuova Venezia, Liliana, o prezență luminoasă și plină de viață, a lăsat în urmă un gol imens, resimțit puternic atât de familia ei, cât și de comunitatea în care era foarte cunoscută și apreciată.

Soțul ei, răvășit de durere, a descris-o ca fiind o persoană vibrantă și plină de viață, care a luptat cu determinare până în ultimul moment.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vestea morții femeii românce s-a răspândit rapid pe rețelele sociale, unde prieteni, rude și cunoscuți și-au exprimat dragostea și respectul pentru ea, aducând omagii și mesaje de condoleanțe familiei.

photo_2023-12-08_21-18-50
Liliana, moartă în Italia la 52 de ani. Sursa foto: La Nuova Venezia

Într-o postare, o persoană amintește că Liliana a avut un frate care a decedat numai cu un an în urmă:

„Drum lin către cer, Liliana! Dumnezeu să te odihnească! La numai un an te-ai dus lângă fratele tău, Dumnezeu să vă odihnească pe amândoi!”

„Drum lin, Liliana Mitricună. Nici nu mai cer și nici nu mai caut răspunsuri, cert este că unii plecăm devreme, mult prea devreme din lumea asta”, a scris altcineva.

Luni, 11 decembrie, la ora 15:00, în sala de comemorări a crematoriului din Spinea, se va ține un moment de adunare pentru cei care au iubit-o, pentru a împărtăși amintiri prețioase și a-i aduce un ultim omagiu.

Captură de ecran 2023-12-08 211218

@rotalianul