Lombardia – bărbat român de 40 de ani moare sub ochii soției, gravidă cu al treilea copil.

Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 19 decembrie, 2016, în jurul orei 3.00, în apartamentul unei familii de români din via Redaelli din Olginate, provincia Lombardia, unde un bărbat român de 40 de ani și soția sa, tot româncă, de 39 de ani și gravidă cu al treilea copil, dormeau liniștiți.

La un moment dat, însă, soția s-a trezit dându-și seama că ceva nu este în regulă cu soțul ei, bărbatul dând semne că ar suferi un atac cardio-respirator. Soția a sunat imediat la urgențe pentru a chema o ambulanță și apoi a încercat ea însuși să-l resusciteze, dar orice efort de a-l salva, atât din partea soției cât și din partea medicilor de pe ambulanță, a fost în van, conaționalul nostru murind chiar sub ochii soției sale.

Soția bărbatului a fost transportată la spital imediat, cu cod galben, simțindu-se rău în urma șocului suferit.

În final, vă prezentăm un video de pe canalul YouTube al Departamentului pentru Situații de Urgență, în care se demonstrează care sunt măsurile de prim-ajutor care trebuiesc acordate persoanelor care suferă de un stop cardio-respirator și care pot fi acordate de oricare dintre noi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI