Lucca – bărbat român dispărut fără urmă din 21 martie. Căutări disperate în toată regiunea

Anistor Faur, cetățean român în vârstă de 46 de ani, rezident în localitatea Pieve Fosciana din provincia Lucca, este declarat dispărut din data de 21 martie 2017 și este căutat de autoritățile locale cu ajutorul voluntarilor.

Bărbatul ar fi avut o discuție cu soția sa în seara zilei de 21 martie 2017 și ar fi ieșit din casă, îndreptându-se spre o zonă împădurită, amenințând că se va sinucide, iar din acea seară nu mai știe nimeni nimic de el.

Anistor Faur – click pe imagine pentru a mări.

Soția, îngrijorată de vorbele bărbatului spuse înainte de a pleca, s-a adresat carabinierilor pentru a le cere ajutorul, autoritățile locale organizând astfel o operațiune de căutare a bărbatului, operațiune care a început chiar în acea noapte, în jurul orei 3:00.

Contactați telefonic de echipa Rotalianul la ora 15:40 de astăzi, 25 martie, pompierii din zonă au confirmat că operațiunea de căutare se află încă în curs de desfășurare, în speranța că bărbatul va fi găsit în viață și nevătămat.

La operațiune participă atât pompierii din zonă, cât și voluntari de la protecția civilă și alte asociații de voluntariat, iar în acest scop sunt folosiți și câini de căutare dresați pentru astfel de situații, printre acești câini numărându-se și Cuba, un border collie dresat pentru căutări, folosit și în tragedia de la hotelul Rigopiano din ianuarie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autoritățile au trimis chiar și un elicopter în zonă, care a efectuat căutări de la înălțime, dar până în acest moment bărbatul român nu a fost găsit. S-au făcut și scufundări în apele din zonă însă fără niciun rezultat, relatează autoritățile.

Conaționalul nostru ar fi fost văzut ultima oară în via Nazionale din localitatea Pieve Fosciana în seara zilei de 21 martie iar oricine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la carabinieri, la numărul 112, sau la numărul de telefon 3346844385 (aparține unității de pompieri din zonă).

Menționăm că este vorba despre un bărbat înalt, cu un fizic robust, păr șaten, ochi verzi, iar la data dispariției era îmbrăcat cu o bluză de culoare albă cu albastru și pantaloni de blugi.

Anistor Faur – 46 de ani. Click pe imaginea pentru a mări

Anistor Faur lucrează ca cioban în localitatea sus menționată, unde este foarte cunoscut de toată lumea. Are trei copii, doi băieți și o fată, iar soția sa este foarte îngrijorată de ceea ce s-ar putea întâmpla, au relatat autoritățile.