Lucian, tatăl român din Italia mort într-un tragic accident rutier. „Ai lăsat în urmă o durere de nedescris!”

Un tragic accident de mașină a avut loc în jurul orei 06:00 din dimineața zilei de duminică, 28 mai 2023, pe Strada Provincială 27 din Castiglion Fiorentino, în provincia Arrezzo din Toscana.

Un bărbat de naționalitate română și-a pierdut viața în urma acestui accident, în timp ce un alt român a ajuns la spital în stare critică.

Victima este Gheorghe Lucian, un muncitor în vârstă de 34 de ani, originar din Galați, dar rezident în localitatea italiană Cortona din provincia menționată mai sus.

Potrivit primelor reconstituiri, vehiculul în care călătorea Gheorghe Lucian, un pick-up de culoare albă, s-a izbit de zidul care împrejmuiește o casă.

Niciun alt vehicul nu a fost implicat în accident. Lucian, care se afla în partea pasagerului, deci mai aproape de punctul de impact, a murit pe loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alături de el în mașină se afla un alt cetățean român, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care conducea vehiculul.

El a suferit răni foarte grave și a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Siena. Conform celor mai recente actualizări, condiția lui de sănătate indică un prognostic de 40 de zile, dar viața sa nu pare să fie în pericol.

Incidentul a avut loc pe Via Adua, în direcția Castiglion Fiorentino, imediat după trecerea pe sub pasajul feroviar.

Paramedicii, pompierii și Carabinieri din Cortona, au intervenit rapid la fața locului.

Oamenii legii nu exclud nicio ipoteză, inclusiv excesul de viteză sau somnolența, având în vedere că accidentul s-a petrecut în zorii zilei. În cazuri de acest gen, șoferul riscă să fie acuzat de omor rutier.

Lucian se îndrepta spre muncă în momentul tragediei. El și colegul său erau singurii din mașină în momentul accidentului.

În urma tânărului român de 34 de ani, rămân o soție îndurerată și un copil care va fi nevoit să crească fără tată.

lucian-sotie
Lucian și soția sa. Foto: Georgiana Nicoleta Oaie/Facebook

Mai multe rude și prieteni i-au adus omagii lui Lucian pe paginile de socializare la aflarea dramaticei vești.

„O piatră căzută pe inimă nu poate vindeca nimic pe acest pământ! Regrete infinite, drum lin cumnatul meu, păcat că nu am mai avut timp să ne îmbrățișăm mai mult! Vei rămâne veșnic în sufletul meu”, a scris Marius.

„Drum lin frățiorul meu, ai plecat și ne-ai lăsat îndurerați. Ai lăsat în urmă o durere de nedescris! Vei rămâne veșnic în sufletul nostru!”, a scris Georgiana.

lucian-fiu
Lucian și copilul său, foto Facebook din 2018.