O româncă minunată: a lucrat ca îngrijitoare în Italia, la 60 de ani s-a întors acasă și a urcat din nou pe scenă

O româncă din Italia în vârstă de 60 de ani s-a întors recent în România, după aproape 30 de ani, pentru a participa la un concurs muzical organizat de Pro TV. Silvia Mitrache, care a cântat cu lacrimi în ochi la ediția din 7 aprilie a concursului, i-a impresionat pe membrii juriului cu timbrul ei vocal aparte, încât aproape toţi s-au ridicat şi au cântat alături de ea, scrie Adevărul.

Noul show muzical, „Cântă acum cu mine”, prezentat de Cabral şi Loredana Groza, a debutat la PRO TV la începutul lunii martie. Un spectacol extraordinar plin de muzică, dans şi energie, unde concurenții se prezintă în fața unui juriu format din 100 de membri. La vârsta de 60 de ani, Silvia Mitrache, care locuiește la Parma, în Italia, i-a ridicat în picioare cu vocea ei pe aproape toți membrii juriului. Solista a interpretat piesa „What’s love got to do with it” a lui Tina Turner.

Pe lângă calitățile vocale de necontestat, Silvia i-a impresionat pe toți cei prezenți și cu povestea ei de viață: 

„Am 60 de ani şi sunt o luptătoare, sunt o femeie veselă, foarte pozitivă. De aproape 30 de ani trăiesc în Italia. Am muncit ca babysitter, îngrijitoare pentru bătrâni, cameristă la hoteluri. Îmi este dor să cânt pe scenă şi îmi dau seama că niciodată nu este prea târziu”, a spus femeia.

Loredana Groza a întrebat-o pe Silvia de ce a revenit pe scenă după atât de mulţi ani. „Am plecat din ţară la momentul nepotrivit, am cântat o perioadă în Italia, după aceea am pornit pe drumul muncii, pentru că nu am reuşit. Acolo nu te aşteaptă nimeni. Şi regret că am plecat. Regret”, i-a răspuns femeia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Silvia Mitache s-a calificat în finala concursului

Fiecare concurent care intră pe scenă la concursul „Cântă acum cu mine”, trebuie să facă tot posibilul ca prin momentul creat si vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro. Pentru Silvia Mitrache s-au ridicat 97 din cei 100 de jurați, rezultat care o trimite în finala concursului.