VIDEO: Macerata – pe pista ciclabilă cu capul tractor de la TIR. La volan, un șofer român de 53 de ani

Sursa foto: www.cronachemaceratesi.it

Momente de panică pentru câțiva locuitori din localitatea Civitanova, provincia Macerata, unde un șofer român a intrat cu capul tractor de la TIR pe contrasens, pe o stradă cu sens unic de pe faleza nord, și apoi a intrat pe pista ciclabilă, pe care a parcurs circa 200 de metri.

Potrivit relatărilor din presa italiană, la volanul autovehiculului se afla un bărbat de cetățenie română, în vârstă de 53 de ani, care, văzându-și drumul blocat de strada cu sens unic, a decis să intre pe pista ciclabilă cu capul tractor și, după ce a parcurs circa 200 de metri pe aceasta, și-a continuat drumul în contrasens, pe drumul cu sens unic, pentru încă o porțiune de stradă.

După ce a reușit să iasă de pe strada cu sens unic, șoferul român și-a făcut pierdută urma pe străzile din Civitanova.

Toată scena de pe pista ciclabilă a fost filmată de un trecător, după cum se poate vedea în filmarea de mai jos, iar bărbatul român a fost oprit ulterior de autoritățile italiene.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului ci pur și simplu rămăsese blocat, când a dat de strada cu sens unic, așadar a decis să facă așa cum a crezut el mai bine, încălcând mai multe reguli din codul rutier italian.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol