VIDEO: Macerata – pe pista ciclabilă cu capul tractor de la TIR. La volan, un șofer român de 53 de ani

Sursa foto: www.cronachemaceratesi.it

Momente de panică pentru câțiva locuitori din localitatea Civitanova, provincia Macerata, unde un șofer român a intrat cu capul tractor de la TIR pe contrasens, pe o stradă cu sens unic de pe faleza nord, și apoi a intrat pe pista ciclabilă, pe care a parcurs circa 200 de metri.

Potrivit relatărilor din presa italiană, la volanul autovehiculului se afla un bărbat de cetățenie română, în vârstă de 53 de ani, care, văzându-și drumul blocat de strada cu sens unic, a decis să intre pe pista ciclabilă cu capul tractor și, după ce a parcurs circa 200 de metri pe aceasta, și-a continuat drumul în contrasens, pe drumul cu sens unic, pentru încă o porțiune de stradă.

După ce a reușit să iasă de pe strada cu sens unic, șoferul român și-a făcut pierdută urma pe străzile din Civitanova.

Toată scena de pe pista ciclabilă a fost filmată de un trecător, după cum se poate vedea în filmarea de mai jos, iar bărbatul român a fost oprit ulterior de autoritățile italiene.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului ci pur și simplu rămăsese blocat, când a dat de strada cu sens unic, așadar a decis să facă așa cum a crezut el mai bine, încălcând mai multe reguli din codul rutier italian.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol