Mădălin, mort în Italia la numai 22 de ani. S-a prăbușit la pământ din senin, în mijlocul străzii

Mădălin Dateș, un tânăr român în vârstă de numai 22 de ani, a murit în seara zilei de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, în centrul orașului Sezze din provincia Latina, în regiunea Lazio.

Conform latinanews.eu, tragedia s-a petrecut la intersecția dintre via Piagge Marine și viale Marconi, pe unde conaționalul nostru se plimba când s-a prăbușit din senin la pământ.

Incidentul a avut loc într-o zonă aglomerată, mulți trecători fiind martori la dramatica scenă.

madalin-dates-2024
Mădălin Dateș, mort în Italia la numai 22 de ani. Sursă foto: Profil public Facebook.

Echipele de urgență au intervenit rapid, dar, din nefericire, toate eforturile lor de a-i salva viața au fost zadarnice.

Cauzele exacte ale decesului sunt încă necunoscute, iar carabinierii au fost prezenți la fața locului pentru investigații suplimentare. Momentan se presupune doar că tânărul român ar fi suferit un infarct.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Comunitatea din Sezze este în stare de șoc, având în vedere vârsta fragedă a tânărului român și faptul că viața sa a fost curmată atât de brusc.

Tragedia este cu atât mai mare pentru familia lui Mădălin, originară din localitatea însurăței, județul Brăila, întrucât a suferit deja pierderea tatălui cu ceva timp în urmă.

Prietenii și rudele au lansat o strângere de fonduri pentru a ajuta-o pe mama lui Mădălin să își îngroape fiul lângă tatăl lui.

Aceasta este o modalitate prin care comunitatea își arată sprijinul față de femeie, care acum se confruntă cu pierderea unui alt membru al familiei.

Pentru cei care doresc să ajute mama lovită de aceste suferințe, detaliile pentru donații sunt următoarele:

  • IBAN IT47Q0873874130000000051903
  • Titular cont: BALICA GHEORGHIȚĂ.