Mădălina Ghenea, jefuită pe un aeroport din Italia: „Mi-au furat valiza cu bijuterii și alte bunuri de valoare”

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel de naționalitate română, a fost duminică, 11 decembrie, victima unui furt pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma). I-a fost furată o valiză tip troler, în care avea bijuterii scumpe și alte lucruri de mare valoare, informează Il Messaggero.

Conform publicației Il Messaggero, Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, a aterizat la Roma duminică seara și, conform celor spuse de actriță, furtul nu pare să fi fost întâmplător.

Cine a jefuit-o părea să aibă informații care i-au permis să planifice furtul cu mult timp înainte. Hoțul, cel mai probabil a acționat cu implicarea unor complici.

Imediat după ce a ieșit din incinta aeroportului actrița s-a îndreptat spre zona unde o aștepta mașina pe care o închiriase cu 24 de ore înainte, cu tot cu șofer.

Avea cu ea mai multe valize, dar cea cu bijuterii prețioase de la un brand cunoscut, precum și cu alte obiecte personale extrem de valoroase, ar fi dispărut chiar de sub ochii șoferului, menționează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Actrița a depus o plângere la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino, care investighează incidentul.

Criminologul italian Roberta Bruzzone lucrează la acest caz pentru a reconstitui dinamica faptelor și a identifica toți subiecții implicați.

Mădălina Ghenea venea din Arabia Saudită. Ea a fost invitată la Roma pentru a primi un premiu în cadrul Galei Magnifica Awards Roma, organizată de Tiziana Zampieri, la care au fost prezente nume mari ale cinematografiei italiene și internaționale.