Mădălina Ghenea va juca rolul Sophiei Loren în filmul „House Of Gucci” regizat de Ridley Scott

Actrița româncă stabilită în Italia, Mădălina Ghenea, va apărea la brațul lui Al Pacino în noul film „House of Gucci” al regizorului britanic Ridley Scott. Conaționala noastră va interpreta rolul Sophiei Loren, asemănarea dintre cele două fiind incredibilă și evidențiată de mai multe ori de publicul italian.

După ce filmările au început în Gressoney-Saint-Jean, Franța, scenele au continuat în Peninsulă, mai întâi la Milano și la Lacul Como, iar apoi la Roma, unde a apărut un nou personaj, Mădălina Ghenea, în rolul Sophiei Loren.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de HOUSE OF GUCCI (@theguccimovie)

Deși în grila principală de actori nu apărea și numele actriței românce în vârstă de 33 de ani, în urma imaginilor publicate pe contul oficial de Instagram al filmului nu mai există dubii că aceasta va fi parte din film, chiar dacă scena în care apare la brațul lui Al Pacino (Aldo Gucci, tatăl lui Maurizio) e posibil să fie doar o secvență mică din film. Este vorba despre fotografia Sophiei Loren în fața magazinului Gucci din strada Condotti din Roma, în anii 70.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The House of Gucci (@thehouseofgucci)

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Filmul „House of Gucci” este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, scrisă de Sara Gay Forden în 2001, protagonista acestei povești fiind Patrizia Reggiani care a fost judecată și condamnată în 1998, pentru orchestrarea asasinării fostului soț, Maurizio Gucci, după ce a descoperit că acesta i-a fost infidel. Condamnată la 29 de ani de închisoare, aceasta a săvârșit doar 18, fiind eliberată în 2016. Regizorul britanic plănuia să facă acest film încă din 2006, având în vedere pe Leonardo DiCaprio și Angelina Jolie în rolurile principale.

Distribuția filmului mai conține și alte nume mari ale cinematografiei, cum ar fi Lady Gaga și Adam Driver (în rolurile rolurile principale), interpretând pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci, Jared Leto în rolul lui Paolo Gucci și Jeremy Irons interpretându-l pe Rodolfo Gucci. Premiera peliculei va avea loc pe 24 noiembrie 2021, dar această dată ar putea fi schimbată în funcție de evoluția pandemiei.