Magazinul „Căsuța Prahoveană” din Italia, 10 ani de tradiție și gust autentic românesc

Magazinul cu produse românești „Căsuța Prahoveană” din S. Anna (Lucca) sărbătorește un deceniu de activitate, informează publicația Gazzetta di Lucca.

Dezvăluind farmecul magazinelor tradiționale și fiind un punct de referință pentru comunitatea românească din Lucca, dar și pentru celelalte comunități est-europene, „Căsuța Prahoveană” marchează un moment remarcabil: zece ani de activitate.

Acest spațiu comercial, aflat pe bulevardul Giacomo Puccini, în S. Anna, evocă gustul și atmosfera din vremurile de demult.

photo_2023-09-14_12-23-29

Diana Alexandra Iancu, în vârstă de 38 de ani, originară din Câmpina, județul Prahova, este mândra proprietară a acestui mic colț românesc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Încă de la deschiderea sa, Diana și-a propus să aducă o bucată din România în Italia. Acesta nu este doar un simplu magazin, ci o punte peste granițe, unde dorul de casă poate fi alinat cu produse autentice românești.

La „Căsuța Prahoveană”, clienții pot găsi o gamă variată de produse aduse direct din România: fructe și legume proaspete, brânzeturi tradiționale, băuturi specifice, dulciuri care amintesc de copilărie și multe altele.

Diana a fost mereu atentă la calitatea produselor, dorind să ofere ce e mai bun clienților săi.

Nu doar produsele, ci și relația cu clienții și cu echipa de lucru au fost mereu esențiale pentru românca noastră.

În momentul aniversării, ea ține să mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea în această călătorie, fie că au fost colaboratori devotați sau clienți fideli.

Într-o lume în care magazinele mari domină peisajul comercial, „Căsuța Prahoveană” rămâne un reper al autenticității și al legăturilor interpersonale, arătând că tradițiile și valorile pot fi păstrate și în afara granițelor țării.

Distribuie acest articol