Roma-Colleferro: „Magic Comedy Show”, spectacol de magie și comedie cu îndrăgiți artiști români

AlexUnderEvents ne invită la „Magic Comedy Show”, pe data de 1 aprilie, ora 18.00, la Colleferro, lângă Roma. Un spectacol de magie și comedie cu Romică Țociu, Cornel Palade și Cristina Strecopitov, o tânără cunoscută pe micile ecrane ca Magician talentat, apărând pe Antena 1 și Kanal D, ea a fost catalogată de media ca prima femeie magician din România.

Grupul format din cei doi, Romică Ţociu şi Cornel Palade, este unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice ale României la ora actuală.

Aceștia sunt cunoscuți după spectacolele de divertisment, însă și după remarcabilele emisiuni prezentate de către ei.
Au jucat împreună în diverse roluri și scenete, atât televizate, cât și organizate în diferite locații, din țară și străinătate.
Au prezentat diverse jocuri interactive Și de noroc, cât și seriale de comedie televizate.
În lumea televiziunii s-au remarcat prin diverse emisiuni, cum ar fi: „Tele Euro Bingo Show”, (o emisiune interactiva în care cei doi prezentatori ofereau premii jucătorilor – Antena 1), „Facem cinste” (Național Tv), „Meseriașii” (ProTv), „Bancher sau Șomer” (Antena1). Pe lângă acestea ei au participat la multe alte programe televizive, seriale de divertisment, difuzate pe Antena1 și ProTv.

Spectacolul va avea loc în data de 1 aprilie 2018 la  „Teatro Vittorio Veneto” via Artigianato 47, din Colleferro, Roma, începând cu ora 18.00.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Magic Comedy Show”, sprijinit de Asociația Spirit Românesc este o tentativă de a aduce în Peninsulă umorul românesc de acasă, la care concetățenii nostri rămân conectați prin intermediul internetului sau a micilor ecrane.

Biletele se pot achiziționa online pe www.boxoffice.it, offline direct de la organizator.

  • Prețul biletului pentru un adult la parter este de 20 €, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani prețul este de 15 €;
  • Biletul pentru un adult la balcon este 15 €, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani prețul biletului este de 10 €.

Pentru informații și rezervări: +39 3806976768 (WhatsApp).

Distribuie acest articol