Mama Andreei, tânăra româncă dispărută în Italia: „Singurul lucru care mi-a rămas este speranța”

Autoritățile din Italia intensifică căutările româncei Andreea Rabciuc, o tânără în vârstă de 27 de ani, dispărută de un an și opt luni.

Căutările recente se concentrează pe o zonă rurală din Vallesina, în special în jurul localității Montecarottese, unde Andreea a petrecut ultima noapte într-o rulotă alături de iubitul ei și un cuplu de prieteni.

- Continuarea după publicitate -

Recent, echipele de căutare au explorat zonele din jurul casei și a rulotei, folosind camere video miniaturale pentru a inspecta puțuri și alte spații înguste.

Joia trecută, într-o dimineață însorită, carabinierii din Jesi și pompierii voluntari au extins căutările în zone mai îndepărtate, presupunând că trupul fetei ar putea fi ascuns la o distanță mai mare de drum.

Prezentă la fața locului, procurorul Irene Bilotta a supravegheat operațiunile, care se pot extinde în zilele și lunile următoare.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Paralel cu aceste eforturi, investigatorii analizează înregistrările apelurilor și conversațiile pe rețele sociale ale participanților la petrecerea unde Andreea a fost prezentă în ultima noapte înainte de a dispărea.

De asemenea, se extind cercetările în România, țara natală a tinerei, unde ea avea rude și prieteni. Andreea a discutat cu aceștia despre dificultățile pe care le întâmpina, posibil legate de implicarea ei în lumea substanțelor interzise.

O dezvăluire recentă vine de la Paolo Tola, un medium din Ancona, care susține că Andreea ar fi în viață, dar sechestrată într-o casă veche dintr-o zonă rurală, incapabilă să se deplaseze și într-o stare de sănătate precară.

Deși aceste afirmații sunt tratate cu scepticism de către anchetatori, ele constituie o parte dintr-un puzzle complex.

Andreea a dispărut pe 12 martie 2022, după o noapte petrecută cu Simone Gresti, pe atunci iubitul ei, și alți doi cunoscuți. S-a certat cu Simone și, în mod misterios, și-a lăsat telefonul la el.

- Continuarea după publicitate -

În acea noapte, fostul iubit al Andreeei, Daniele Albanesi, și un prieten al său, Omar, care se aflau în Jesi, au încercat de mai multe ori să o contacteze și și-au schimbat mesaje.

În plus, anchetatorii caută o mașină Mercedes neagră care ar fi aparținut unui bărbat din cercul de cunoscuți al Andreeei și care ar fi fost implicată în dispariția ei.

Recent, Georgeta, mama Andreei, a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, adresat fiicei sale:

„Astăzi este 12 noiembrie, a trecut un an și opt luni și eu încă nu știu nimic despre tine, dragostea mea.

Îmi lipsești și continui să îmi lipsești, în fiecare zi, în fiecare moment, cicatricea pe care o port în inimă este adâncă și sângerează la fiecare mică amintire.

- Continuarea după publicitate -

Este de ajuns un nimic, un parfum, o melodie, un cuvânt și lacrimile de neoprit îmi brazdează fața.

Poate într-o zi te voi revedea, te voi strânge în brațe, îți voi auzi vocea, îți voi regăsi zâmbetul… Poate într-o zi…

Dar astăzi îți jur că nu am cuvinte să îți explic cât de mult îmi lipsești, comoara mea! Singurul lucru care mi-a mai rămas este speranța, totuși mai sper atât de mult că într-o zi te vei întoarce acasă. Mama ta.”