Mamă a 5 copii, întoarsă recent din Italia, moartă după ce un șofer a lovit-o cu mașina pe trecerea de pietoni

O tânără mamă a cinci copii din Târgoviște, întoarsă recent în țară după ce a fost plecată la muncă în Italia, a murit în urma unui tragic accident rutier petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 aprilie 2021, pe strada Petru Cercel din localitatea menționată mai sus. Femeia a fost accidentată de un tânăr șofer în timp ce traversa trecerea de pietoni și, deși personalul de pe ambulanță a făcut tot posibilul să o salveze, aceasta decedat.

- Continuarea după publicitate -

Larisa Elena Chiran ar fi împlinit 34 de ani peste aproape o lună, pe 21 mai 1987. Femeia era mama a patru fete și a unui băiat de 14 ani care au crescut mai mult printre străini, ea fiind plecată la muncă în Italia, relatează Știrile Pro TV.

Larisa Elena Chiran, 33 de ani, mamă a cinci copii care nu o vor mai vedea vreodată. Foto: Facebook

„Chiar voia să ia copiii acasă, adică cu ajutorul meu, să îi luăm acasă, să-i creștem acasă, să nu mai stea prin străini”, a declarat, printre lacrimi, iubitul tinerei mame, Eduard Popa.

Întoarsă definitiv în România, Larisa se angajase la o fabrică și avea planuri mari de viitor pentru familia ei. Visele și viața ei au fost spulberate, însă, în câteva secunde, după ce un șofer, care are deja un dosar pe numele său pentru o faptă asemănătoare, a dat cu mașina peste Larisa în timp ce aceasta se îndrepta, în seara zilei de sâmbătă, de la serviciu spre casă.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Personalul medical de pe ambulanța intervenită la locul tragediei a încercat să o resuscite pe Larisa timp de 45 de minute. În cele din urmă, paramedicii au fost nevoiți să-i declare decesul.

Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe, iar rezultatul a fost negativ: acesta nu băuse. Tânărul aflat în spatele volanului are doar 19 ani și a fost audiat de polițiști, iar acum este cercetat în stare de libertate, mai scrie sursa citată.