Mama Elenei, tânăra de 17 ani dispărută în Italia, face un nou apel disperat: „Cineva o ține ascunsă. Cine știe ceva să ne ajute!”

Elena Miruna Nemțeanu, tânăra română în vârstă de 17 ani care în seara zilei de 7 august 2020 a dispărut fără urmă din localitatea italiană Grosseto, din Toscana, este încă de negăsit, iar mama fetei face din nou un apel disperat la oricine ar putea avea informații despre locul în care s-ar putea afla în prezent.

Elena Miruna Nemțeanu, 17 ani

„Ne-au informat că un camionagiu ar fi văzut-o pe fiica mea în urmă cu câteva zile într-un autogrill din Tavarnelle. Trebuie să vedem filmările camerelor de supraveghere pentru a recunoaște-o și sper din toată inima să fie așa”, a relatat Mihaela, mama Elenei, citată de ziarul La Nazione.

Teama cea mai mare a Mihaelei în aceste momente este că fiica ei a fost înșelată în vreun fel de cineva care i-a făcut vreo promisiune și acum o ține ascunsă undeva. Zilele trecute mama româncă se gândea și la posibilitatea ca fiica ei să fi fost răpită.

„Și încă mă mai gândesc la asta, pentru că eu pe fiica mea o cunosc și știu sigur că este imposibil să lipsească 25 de zile fără să ne anunțe unde este. Nu are bani, acte și nici telefonul mobil. Obligatoriu este susținută de cineva care acum o ține ascunsă și o obligă să nu ia legătura cu nimeni. Părerea mea este că a avut încredere în cineva care acum o ține cu forța, probabil închisă în vreo casă”, a mai declarat Mihaela Nemțeanu.

Potrivit celor relatate de mama Elenei, anchetatorii le-au cerut părinților telefoanele mobile pentru a le analiza, iar ieri aceștia din urmă le-au dus și computerul pe care adolescenta româncă îl folosea, printre altele, și pentru a studia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Mi-au spus că au găsit mesaje șterse și cu ajutorul tehnologiei încearcă să le recupereze. Câinii folosiți pentru a găsi-o, în schimb, i-au pierdut urma pe via Sardegna. Ca și cum ar fi fost acolo în acea seară (de 7 august 2020 – n.r.) și ar fi așteptat pe cineva”, a spus mama tinerei.

Elena Miruna Nemțeanu, 17 ani

În final, Mihaela vorbește și despre relația pe care Elena o avea cu un tânăr de aceeași naționalitate, dar și despre prietenele adolescentei de 17 ani.

„Știu că avea o relație cu un băiat, și el de origine română. Vorbisem despre asta cu câteva zile înainte și i-am spus că nu-mi plăcea relația anormală pe care o aveau. Aș vrea să înțeleg și despre prietenele ei ceva mai mult. Nici ele nu au mai primit niciun semn de la ea. Cum este posibil ca niciuna din ele să nu știe nimic?! Nu aș vrea să fie ceva suspect și aici, să ne ascundă adevărul”, a încheiat mama Elenei.