Mama Luizei Melencu: „Pentru ce am muncit 12 ani de Italia? Pentru ce? Să mi-o ia?”

Monica Melencu, mama Luizei – fata de 18 ani care a dispărut în luna aprilie a acestui an și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o – a lucrat 12 ani în Italia pentru a oferi un viitor fetei sale. Dar acest viitor nu mai este posibil acum pentru Luiza, fiindcă i-a fost furat de această bestie de om din Caracal, pe nume Dincă, pe care polițiștii nu au fost capabili și nu au vrut să-l depisteze la timp.

Luiza Mihaela Melencu, tânăra de 18 ani ucisă de Gheorghe Dincă

„Pentru ce am muncit 12 ani de Italia? Pentru ce? Să mi-o ia?”, striga mama îndurerată, cu lacrimi în ochi, îngenuncheată și ținând poza Luizei în mână, când a aflat că Dincă și-a recunoscut crimele.

Monica Melencu după ce a aflat că Gheorghe Dincă a recunoscut crimele. Sursa foto: Observator.tv

„Asta e poliția română. Să vină toată țara aici să vadă ce se întâmplă. Pentru ce am muncit 12 ani de Italia?”, a mai adăugat Monica Melencu, după cum se poate vedea în video publicat de Observator.tv.

În ultimul timp însă femeia lucra în Anglia, în agricultură, iar la data când Luiza a dispărut, era plecată din țară și fiica sa locuia cu bunicii. Monica Melencu a lansat mai multe acuzații la adresa autorităților române pe care le acuză de incompetență și nepăsare.

„Dosarul a ajuns la Coșoveni. N-au făcut nimic. Au spus că a plecat cu iubitul. Nu știm nimic pentru moment. Ieri ne-au luat probe ADN. Eu sper că mai e în viață. Era un copil exemplu. Avea prieten, care e prin Italia”, declara sâmbătă Monica Melencu pentru ziarul Libertatea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„În două luni jumătate, de la Coșoveni nu ne-au chemat niciodată, pe noi, ca familie. Noi îi sunam și îi întrebam. Se supărau când îi sunam. Ne-au făcut iresponsabili, ne-au spus că fata nu era educată. Luiza era un exemplu. Era clasa a 11-a, voia să se facă manichiuristă. Aveam relații foarte bune. Eu eram plecată în Anglia. Ea stătea cu părinții mei.”, a mai spus mama Luizei.

Disperarea acestei mame s-a văzut imediat după dispariția Luizei când, pe profilul Facebook al fetei sale, Monica scria: „Copilul meu, vreau să-ți aud vocea! Mamă, ne-ai terminat! Cine a putut să-ți facă așa rău și pentru ce?!”