Mama Luizei Melencu pleacă în Italia pentru a-și căuta fata

Monica Melencu, mama Luizei, tânăra dispărută la Caracal pe care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o, spune că va pleca în Italia să-și caute fiica după ce Alexandru Cumpănașu a declarat în cadrul emisiunii italiene „Chi l’ha visto?” că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt în viață și se află în Italia.

„Am încercat să iau legătura cu diverse televiziuni din străinătate. Trebuie să facem ceva și pe cont propriu. Nu am primit niciun răspuns în șase luni de zile de la autorități. Umilințe peste umilințe. Eu am luat legătura și aș vrea să merg personal în Italia. Nu știu ce mi se va zice mâine, dar am vorbit cu cineva și mâine aștept să primesc un răspuns să merg la o televiziune în Italia. Ce pot să fac? Îmi asum. Sunt șase luni de zile de când a dispărut fata mea”, spune mama fetei.

Femeia a declarat totodată că ani la rând a scos-o pe Luiza și pe cealaltă fiică a sa din țară în mod ilegal, când erau minore, fără procură de împuternicire și fără să fie însoțită de un părinte. Monica Melencu spune că dădea șpagă la vameși pentru a le lăsa pe fete să treacă granița.

„Eu, timp de 7 ani, am adus-o în Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dădeam 100 de euro. Nu doar o dată, timp de 7 ani am trecut-o și nu doar pe ea, ci pe amândouă fetele. Eu le aduceam pe amândouă și când erau mai micuțe. Fiica mea venea la noi, câte două luni de zile, fără noi”, a spus mama Luizei la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI