Mamă româncă din Italia dispărută cu fetițele sale. Apelul tatălui: „Spune-mi că sunteți bine”

O femeie, care conform surselor noastre ar fi de naționalitate română, a dispărut vineri, 5 iulie, de la Foggia, împreună cu cele două fetițe ale sale. Apelul tatălui este unul disperat: „Te rog, spune-mi dacă sunteți bine!”

De vineri în jurul orei 15.00 de Maria nu se mai știe nimic, ea a dispărut fără urmă cu cele două fetițe ale sale, Laura Francesca în vârstă de 8 ani și Angelica Elena de numai un an și jumătate. Disperat și îngrijorat, Aureliu, soțul femeii și tatăl fetițelor a înștiințat carabinierii și a făcut un apel prin intermediul publicației Foggia Today: „Te rog, dă un semn de viață, spune-mi măcar dacă fetele sunt bine”.

Fiica cea mai mare a Mariei se afla în vizită la o prietenă, la periferia orașului Foggia. Mama a mers împreună cu fetița cea mică și a luat-o, dar acasă nu au mai ajuns. Ultima dată, Maria și cele două fetițe ale sale au fost văzute în timp ce coborau din autobuzul cu numărul 28, în jurul orei 15:00. Se pare că mama româncă s-a îndreptat împreună cu Laura și Angelica spre gara orașului.

Când tatăl fetelor s-a întors de la serviciu, de Maria și de fetițe nici urmă. „Nu cred că are bani cu ea”, a declarat bărbatul carabinierilor unde și-a exprimat singura dorință: „Vreau să știu doar că fetele sunt bine.”

Cine are informații despre Maria și fetițele sale, poate suna la numărul de telefon 112, sau se poate prezenta personal la cea mai apropiată unitate de carabinieri sau poliție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Mamă româncă dispărută în Italia împreună cu două dintre fetițele sale. Foto: Foggia Today