O mamă româncă din Italia a murit sub ochii fiului de 8 ani într-un grav accident de mașină

O femeie de origine română, în vârstă de 43 de ani, a murit în după amiaza zilei de duminică, 14 iunie, la Desenzano del Garda (Lombardia), în urma unui grav accident de mașină, scrie Il Messaggero.

Femeia se afla în mașină cu fiul ei în vârstă de 8 ani, care era pe bancheta din spate și care a asistat la tragica moarte a mamei sale. El a suferit răni grave, dar viața sa nu este în pericol.

Femeia de la volan a decedat pe loc, când autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu o mașină în care călătorea un cuplu de tineri din Bergamo. Aceștia au scăpat nevătămați.

Tot ieri, doi bărbați de etnie romă, amândoi cu vârste în jur de 30 de ani, au decedat la Vermezzo con Zelo (Milano) la câțiva kilometri de Abbiategrasso, după ce s-au răsturnat cu mașina de pe un pod.

Accident la Vermezzo con Zelo. Foto: Il Giorno

Cei doi călătoreau la bordul unui autoturism Audi de culoare albă, cu numere de înmatriculare românești. Pe fondul vitezei excesive, șoferul a pierdut complet controlul volanului într-o curbă, ceea ce a făcut ca autovehiculul să treacă peste gardul de protecție al șoselei și să cadă de pe un pod. Unul dintre bărbați a fost aruncat din mașină în timp ce aceasta era în zbor, iar celălalt a rămas în interiorul autoturismului care s-a prăbușit după un zbor de aproximativ 7 metri în vegetația canalului de sub podul respectiv.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mașina avea o viteză de 180 km/oră care nu a permis controlul autovehiculului și a provocat moartea celor doi tineri bărbați.