O mamă româncă din Italia a murit sub ochii îngroziți ai băiețelului ei în vârstă de 6 ani

O dramă în urma căreia o mamă și-a pierdut viața și un copil va rămâne afectat emoțional pentru o lungă perioadă de timp, sau poate chiar pentru întreaga viață, s-a produs luni, 7 octombrie, la Santarcangelo di Romagna în provincia Rimini, unde o femeie română a fost ucisă de un autoturism în timp ce se plimba pe marginea străzii împreună cu fiul ei de 6 ani. În urma impactului băiețelul a rămas nevătămat.

Victima este Carmen Manuela Porcos în vârstă de 38 de ani, rezidentă în zonă, unde locuia împreună cu băiețelul și soțul ei italian.

În după amiaza zilei de luni, în jurul orei 15.30, se întorcea acasă în zona Montalbano, o fracțiune din Santarcangelo. În timp ce traversa strada de mână cu băiețelul ei și mai avea puțini metri pentru a ajunge la domiciliu, femeia a fost lovită puternic de un autoturism condus de un pensionar italian în vârstă de 80 de ani. O lovitură puternică în urma căreia Carmen a fost aruncată câțiva metri pe șosea înainte de a cădea și a-și pierde viața sub ochii copilului său.

Când ambulanța de la 118 a ajuns la locul accidentului, personalul medical de la bordul acesteia a încercat pentru minute bune să o readucă la viață, dar în cele din urmă asistenții sanitari au fost nevoiți să constate decesul mamei românce.

Băiețelul femeii, în mod miraculos, a rămas nevătămat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Atenție! În video de mai jos sunt imagini care ar putea să vă afecteze emoțional:

Te-ar mai putea interesa și:

- Continuarea după publicitate -

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20