O mamă româncă din Italia a murit sub ochii îngroziți ai băiețelului ei în vârstă de 6 ani

O dramă în urma căreia o mamă și-a pierdut viața și un copil va rămâne afectat emoțional pentru o lungă perioadă de timp, sau poate chiar pentru întreaga viață, s-a produs luni, 7 octombrie, la Santarcangelo di Romagna în provincia Rimini, unde o femeie română a fost ucisă de un autoturism în timp ce se plimba pe marginea străzii împreună cu fiul ei de 6 ani. În urma impactului băiețelul a rămas nevătămat.

Victima este Carmen Manuela Porcos în vârstă de 38 de ani, rezidentă în zonă, unde locuia împreună cu băiețelul și soțul ei italian.

- Continuarea articolului după publicitate -

În după amiaza zilei de luni, în jurul orei 15.30, se întorcea acasă în zona Montalbano, o fracțiune din Santarcangelo. În timp ce traversa strada de mână cu băiețelul ei și mai avea puțini metri pentru a ajunge la domiciliu, femeia a fost lovită puternic de un autoturism condus de un pensionar italian în vârstă de 80 de ani. O lovitură puternică în urma căreia Carmen a fost aruncată câțiva metri pe șosea înainte de a cădea și a-și pierde viața sub ochii copilului său.

Când ambulanța de la 118 a ajuns la locul accidentului, personalul medical de la bordul acesteia a încercat pentru minute bune să o readucă la viață, dar în cele din urmă asistenții sanitari au fost nevoiți să constate decesul mamei românce.

Băiețelul femeii, în mod miraculos, a rămas nevătămat.

Atenție! În video de mai jos sunt imagini care ar putea să vă afecteze emoțional:

Te-ar mai putea interesa și:

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos