Mamă și fiu plecați la muncă în Italia de 14 ani, dați dispăruți de familia din România

Poliția Română lansează un apel către cetățeni în încercarea de a localiza două persoane din care au dispărut de ani de zile în condiții misterioase.

Potrivit publicației Botoșani24, este vorba despre Leca Emilia și Ciocan Alexandru Mihai, mamă și fiu, care au plecat la muncă în Italia și nu mai pot fi contactați de mulți ani.

leca-emilia
Leca Emilia, 52 de ani, dispărută în Italia din 2013.

Emilia Leca este născută în Constanța la data de 10 iulie 1971, dar a avut ultimul domiciliu din România în satul Alba, comuna Hudești din județul Botoșani.

Femeia, în vârstă astăzi de 52 de ani, a plecat în Italia în anul 2009 și a păstrat constant contactul cu familia sa din țară în primii ani.

Cu toate acestea, în 2013, comunicarea s-a oprit fără niciun motiv, stârnind  astfel suspiciuni cu privire la siguranța ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
ciocan-alexandru
Alexandru Mihai Ciocan, 34 de ani, dispărut și el în Italia din 2018.

Alexandru Mihai Ciocan, fiul Emiliei, este născut la data de 13 iulie 1989, în Constanța și, la fel ca mama sa, avea ultimul domiciliu din România în satul Alba din comuna botoșăneană Hudești.

Bărbatul de 34 de ani emigrat și el în Italia tot în 2009 și a păstrat legătura cu familia sa până în anul 2018, apoi a încetat orice contact.

Rudele și apropiații celor doi sunt profund îngrijorați și speră să afle cât mai curând informații despre locul în care se află și situația lor actuală.

În urma acestor îngrijorări, autoritățile judiciare, în coordonare cu Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, îndeamnă cetățenii care pot furniza orice informații despre Emilia Leca și Alexandru Mihai Ciocan să se adreseze imediat celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul gratuit de urgență, 112.

Autoritățile le cer celor care i-au întâlnit recent pe cei doi sau au cunoștință de orice detalii care ar putea ajuta la localizarea lor să contribuie activ la rezolvarea acestui caz, colaborând cu forțele de ordine pentru a-i găsi cât mai repede posibil pe cei dispăruți.