Mantova – mamă româncă moare în accident tragic pe SP1. Răniți copiii și soțul care se aflau în mașină cu ea

Un accident tragic a avut loc în seara zilei de miercuri, 21 iunie 2017, în jurul orei 19:15, pe Strada Provincială 1 – Asolana, între localitățile Rivalta sul Mincio și Grazie, din provincia Mantova, unde, în urma unui accident între trei autovehicule, o femeie română de 40 de ani și-a pierdut viața iar copiii și soțul acesteia au rămas răniți.

Potrivit ziarului Gazzetta di Mantova, în accident a fost implicat un automobil Audi Q5, unul Lancia Y și un automobil Fiat punto de culoare gri. La bordul automobilului Fiat Punto, care a fost distrus în urma accidentului, circula o familie de origine română rezidentă în localitatea Castellucchio: Angela Csilag, mamă de 40 de ani, Attila, soțul Angelei, în jur de 40 de ani și el și care lucrează de zece ani la Caseificio San Donato din localitate, precum  și cei doi copii ai lor, o fetiță de 4 ani și un băiat de 10 ani.

Din primele relatări ale autorităților reiese că automobilul Fiat Punto se pregătea să iasă de pe Strada Provincială 1 spre strada Pilone, așadar a încetinit și s-a apropiat de mijlocul carosabilului. În același timp, însă, din spatele automobilului Fiat venea automobilul Audi Q5 care a izbit puternic mașina Fiat și a împins-o în față.

Din partea opusă venea o mașină Lancia Y care a lovit și ea automobilul Fiat la bordul căreia se afla familia română. În mijlocul străzii au rămas doar automobilele Fiat și Lancia, automobilul marca Audi ieșind de pe carosabil în urma impactului.

Sursa foto: Gazzetta di Mantova

Din nefericire, Angela Csilag a decedat pe loc, în timp ce soțul și cei doi copii au fost extrași de echipa de descarcerare și transportați de urgență la spital. Fetița de 4 ani se află în stare foarte gravă, pentru ea fiind nevoită intervenția unui elicopter care a transportat-o la un spital din Parma, relatează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soțul Angelei, Attila și băiatul de 10 ani au fost răniți și ei dar se află în afara oricărui pericol.